Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film Millerovi na tripu: Jennifer Aniston zazářila!

Obyčejný dealer marihuany David má již zažitou klientelu, ale chybička se vloudí. Po snaze udělat dobrý skutek, Davida přepadne trojice pouličních grázlů a pokradou mu všechny jeho finance. David se dostane z minuty na minutu do těžké situace.

Dluží peníze svému dodavateli Bradovi a neví, jak dostat své peníze zpět. Aby se dostal zpět na výsluní, dá mu Brad šanci smáznout dluh a navíc si něco navíc vydělat pašováním drog. David nabídku přijme a má před sebou cestu do Mexika pro poslední zásilku drog. David přijde na báječný a jednoduchý plán. Sestaví si falešnou rodinu z lidí z jeho okolí.

Zadlužená striptérka Rose (Jennifer Aniston) se stane jeho falešnou manželkou z finanční tísně. Dále nabere svého obdivovatele Kennyho (Will Poulter), který po nabídce ihned skočí, aniž by od toho cokoliv čekal. Poslední falešnou členkou této falešné rodiny se stane potetovaná puberťačka s piercingy, Casey (Emma Robertsová), které přijde každá koruna vhod. Všichni se vydávají na zběsilou a komickou cestu plnou smíchu, dobrodružství a napětí v nablýskaném karavanu.

Millerovi na tripu (We're the Millers) je komedie z roku 2013. Nejen, že má hvězdné dámské obsazení, ale také hvězdné scény. Jennifer Aniston a Emma Roberts v hlavních rolích byla pro tento film správná volba. Musíte uznat, že Jennifer vypadá na svůj věk doopravdy dobře a tahle role jí velice sedla.

Nenechte si ujít 110 minut smíchu a překvapení. Na ČSFD získali Millerovi dost dobrých 76 %. Co říkáte na Millerovi vy? A co říkáte na filmové obsazení?

Titulní foto: youtube.com

Autor článku miluje dobré filmy, svůj čas rád tráví v reálném světě, ale nepohrdne ani tím virtuálním.
Onload

3 názory ke článku

31. 07. 2014 v 21:20Off-line Walred  (26/168/54)
Už docela "starej" film ale jinak super! :D Jennifer je úžasná takže bych od ní něco špatnýho ani nečekal.
01. 08. 2014 v 09:23Off-line T-jiand  (27/-/-)
Na tom jsem byl v kině a bylo to bezvadné! ;)
31. 07. 2018 v 22:39Off-line Violinist28  (22/-/-)
Naprosto bomba film - Jennifer je opravdu jednička :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload