Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Budete on-line na gay seznamce, nebo se bojíte ztráty vztahu?

Máte vztah a občas přemýšlíte, jestli by nebylo dobré se konečně vymazat ze všech seznamek, na kterých jste registrovaní? Napadá vás, že váš vztah by možná nemusel vydržet na věky? Přemýšlíte, že vlastně nechcete přijít o on-line známosti a kamarády? Nelíbí se vašemu partnerovi, že trávíte čas na gay seznamce?

„Tak já ti nevím…“

„Sorry, musel jsem na záchod…“

„V poho, stejně chodíme na záchod v těch nejdůležitějších chvílích…“

Voláme si a vídáme se.

Znáte a máte tyto on-line vztahy?

Já ano. Volám svým on-line přátelům, se kterými on-line svět přerostl v osobní setkávání a sympatie. Víme, kdo jsme. Přesto slušnost a „punk“ je základem naší komunikace. Není to protiklad, říkáte si? Není!

On-line přátelé při vztahu nejsou překážkou a mají svoji váhu. Přináší něco, co nemusíte od svého partnera dostat, vymazat se ze seznamky je snadné, udržovat přátelský vztah už tak jednoduché není! Mám muže a mám i jednoho i pár dalších on-line přátel, na které nenechám dopustit.

Samota je nepříjemná, protože člověk je tvor sociální

Mediální socializace je zajímavý fenomén a jistě téma na mnoho diplomových prací. Ovšem získat si respekt a náklonnost lidské bytosti v on-line světe není již jen tak.

Praha, Budějovice, Plzeň, Brno, Vrbovec a další města či vesnice. Kdekoliv jsme on-line a skrývat se před nechtěnými pohledy je složité. Nejmladší nejsem, starý taky ne – a líbí se mi muži. Dávám to znát. Vím jakou aplikaci si stáhnout, používat. Vím, na jakém webu budu „lovit“. Vím, kde si s kým pokecám. Mám doma muže. Vím, co je realita a virtuální svět a kde jsou hranice. Přemýšlíte o tom také?

Je skutečně tak zlé zůstat on-line, i když máte vztah? Není! Jen najít správný poměr, nesdílet vše, nechlubit se cizím peřím, chápat a nebrat si, co mi nepatří. Vše mimo váš vztah je pak malicherné a pro jednoho známého se jistě rozcházet nebudete.

Zamyslete se

Buďte on-line, mějte sebe, mějte lásku a dávejte ji. Naučte se přijímat dávané a nad maličkostmi… se zamyslete. Buďte malým ostrůvkem pohody v oceáně chaosu.

Lidskost a homo člověčenství není výjimečné ani hrdé.  Je přirozeností žít v přiznání, v pravdě, to samo je silou naší minority. Různorodost je naší výhodou a kamarádství vítězstvím. Partner životní cestou.

„Lidé se nebojí neznáma. Každý člověk je schopen dosáhnout všeho, co chce a co potřebuje. Bojíme se jenom, že ztratíme to, co máme.“ – Alchymista (Paulo Coelho)

Přestali byste se bavit se svými on-line kamarády, kdybyste byli ve vztahu? 

Titulní foto: © Depositphotos.com/feedough

Autor článku je „člověk“, co nesnáší aroganci, sám je však občas arogantní.
Onload

6 názorů ke článku

04. 01. 2015 v 08:04Off-line Filip.2580  (54/174/73)
Má zkušenost je taková, že dost kluků, se přestalo bavit se mnou poté co jsem jim oznámil, že jsem zadaný.
04. 01. 2015 v 09:10On-line Richard33  (44/185/80)
filip.2580: Asi hledali taky vztah, tvůj respektovali a raději šli dál, protože jim jako zadaný tak nějak nemáš co dát :-D
04. 01. 2015 v 09:26Off-line Filip.2580  (54/174/73)
Richard33: ano, tak jsem to pochopil, u těch nezadaných což byla zhruba polovina...
04. 01. 2015 v 16:26Off-line TaK_ECS  (29/176/85)
Zas podle mě, na seznamky chodíš aby si někoho poznal. Pak se s ním potkáš osobně přidáš si ho na FB nebo skype nebo někam a na seznamku chodit nemusíš páč opravdový přátele i odsuď většinou znáš osobně a nebo je minimálně máš i jinde než jen tady...
04. 01. 2015 v 22:35Off-line Betonica  (39/191/93)
Myslim, ze je to tak se vsim. "Nic se nema prehanet", "dobrého po málu", "v nejlepším se má přestat" a tuna dalších mouder našich babiček. A vsechna bezesporu maji neco do sebe, neb jsou hluboce odzita a staletimi proverena. A presto si myslim, ze online znamosti se daji presunout z gay seznamek na jine komunikacni kanaly, protoze ti, kteri vztah udrzet chteji, si budou klidne volat a psat treba pres skype. A ti druzi nikdy kamarady nebyli.

Malicko nesouhlasim s vyrokem, ze partner je zivotni cestou. Kdyby tomu tak skutecne bylo, pak by vsichni rozvedeni a po rozchodu museli automaticky na sve ceste prestat a bloudit do doby, nez si najdou partnera jineho. A nechce se mi zdat, ze by tomu tak vzdy bylo, alespon ja mam kolem sebe lidi, kteri rozvodem/rozchodem prosli a presto, po obdobi smutku, nasli novy smer cesty, aniz by k tomu nasli partnera...

Clanek prima, gratuluju!
06. 01. 2015 v 20:35Off-line Fogacer  (55/172/61)
článek se mi líbí a i komentáře. No souhlasím, člověk je tvor sociální a chce se bavit i s jinými lidmi a dnes je jaksi i jedno zda jste zde nebo na Fejsu. No i tam je dost skupin podobných nebo doslova seznamky. No ale souhlasím,že nic se nemá přehánět a pokud není partner doslova panicky žárlivej,tak to neřeší. Prostě všeho s mírou :-) Jen je lepší trávit čas s partnerem než u obrazovek nebo tabletů a mobilů. Lidem chybí reálný kontakt se světem a svým okolím.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload