Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nečekej a přihlas se ještě dnes! Gay soutěž krásy Gayman má punc kvality

Ještě necelý měsíc mají soutěživí pánové možnost přihlásit se do 14. ročníku Gaymana. Uzavření přihlášek totiž končí 13. 2. 2015 a poslední možností, jak se přihlásit a probojovat se do finálové „dvanáctky“, je přijít na casting 14. 2. 2015 od 11 hodin do pražského Piano Baru (Milešovská 10).

Gayman se však mění před očima. Licence na prestižní mezinárodní soutěž Mr. Gay World, kam mimo jiné v dubnu odlétá také úřadující Gayman Daniel Fröhlich, drží právě soutěž Gayman. Avizuje dokonce 12 finalistů, oproti loňsku má upravena pravidla tak, aby diváci či čtenáři mohli spolurozhodovat o osudech finalistů.

Na stranu GAYMANa se také, a to nečekaně, přiklání čím dál tím více osobností i klubů. Jmenujme třeba Piano Bar, Latimerii, Fan Fan z Prahy. PinkBunny z Liberce či nově také Apolon z Bratislavy.

Gayman drží čistou linii, což je velmi překvapivé. Pomohlo zjevně i to, že byl zrušen tzv. „Černý Petr“, anketa, která prozrazovala všechny přihlášené a někteří pomstychtivci posílali fotografie „Černých Duší“. Neobjíždí kluby a nedělá „odvody“ svých přátel do soutěže, což soutěži dává opravdu punc vyššího levelu.

Je velmi příjemným zjištěním, že uzavírá jednu spolupráci za druhou, co se gay spolků týče. Rozhodně je dobrým krokem uzavření spolupráce s Medvědy či Kožeňáky a dát i travesti scéně možnost zasednout v porotě. Jak řekl prezident soutěže Marian Kajzer, nikdy nejde obcházet různé oblíbené věci finalistů. Gayman je vrcholem soutěží pro gaye, a tak zde musí mít zastoupení větší a širší zastoupení spolků.

Sice ještě nejsou dáni finalisté, ale už je připraveno soustředění a tak se finalisté mají opravdu na co těšit.

Přihlášku najdeš na igayman.cz a novinky také na Facebooku.

8 důvodů, proč se zúčastnit soutěže krásy Gayman 2015

Titulní foto: © Depositphotos.com/StarsStudio

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload