Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sociální experiment: Španělé překládají dopis pro gay pár od homofobního majitele hotelu

Jedna ulice, jeden pár, pět kamer a jeden jednoduchý požadavek. V sociálním experimentu španělské Státní federace leseb, gayů, transexuálů a bisexuálů můžeme sledovat, co se stane, když si gay pár z Ameriky zajede na dovolenou do Madridu a požádá místní obyvatele o přeložení dopisu, který jim poslal homofobní majitel hotelu.

Španělsko je pro gaye přívětivou zemí. Stejnopohlavní manželství zde uznávají už více než deset let a není tedy divu, že při čtení dopisu byli poznámkami a nenávistí majitele překvapení.

Na tvářích cizinců můžete vidět i smutek způsobený dopisem. Jedna Španělka se nemohla přimět k přečtení a raději řekla: „Bude lepší, když si najdete jiné ubytování, protože tenhle hotel není moc dobrý.“ Některým lidem nebylo příjemné mladému páru text přeložit, jiní jím nabídli, že je doprovodí na policii a nechají zavřít zdejší podnikání. Jedna žena dopis označila za „nechutný“.

Video je součástí kampaně Con la Voz Bien Alta (Speak Up Loud), kterou organizace pořádá k zastavení homofobního chování ve Španělsku a nabádá lidi k tomu, aby nahlašovali vyhrožování, urážky a útoky s homofobním (bifobním, transfobním) podtextem.

Titulní foto: 

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

6 názorů ke článku

28. 10. 2015 v 13:20Off-line Mecio  (30/189/72)
Nevím proč bych tohle od Španělska nečekal, skvělý:)! Na tohle se krásně kouká :).
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 10. 2015 v 16:26Off-line Vanilla  (27/178/60)
To je krásný :))
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 10. 2015 v 06:44Off-line Ent  (50/183/100)
Tyhle rádoby sociální experimenty jsou jen přehlídka trapnosti za peníze nalité do příživnických neziskovek. Nejvíc mě udivuje... a nabádá lidi k tomu, aby nahlašovali vyhrožování, urážky a útoky s homofobním (bifobním, transfobním) podtextem... .EU už opravdu neví kudy kam když se snaží lidi vychovávat na udavače.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
29. 10. 2015 v 18:05Off-line Bluefox  (37/198/93)
Skutečné reakce jsou samozřejmě neznámé, protože z rozličných reakcí jde vždy vybrat ty nejpozitivnější (a ještě je skrze odpovídající pořadí vygradovat) či ty nejnegativnější a tak z národa udělat bandu homofilů nebo naopak homofobů.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
01. 11. 2015 v 17:03Off-line JohnyL  (40/-/-)
A jak by to dopadlo u nás? O Španělsku se ví, že je to vůči homosexuálům nejbenevolentnější země.. Co se tedy týče obyvatelstva. Česko je je prý třetí, i přesto se zde setkáváme s nenávistným odporem. Proč?
24. 03. 2024 v 15:51Off-line Cathode  (38/-/-)
Inu setkáváme se tu s tím zde proto, že letargie čechů pokrývá skoro vše v tlusté vrstvě apatie.. tedy až do chvíle, kdy se to jednotlivců začne osobně týkat.. a protože nám vládnou nenažrané pragmatické hyeny, které převlékají kabáty tak jako své obličeje a názory, dojde na skutečnou toleranci, právní rovnost a plné společenské přijetí až tehdy, kdy dostanou TUČNĚ ZAPLACENO!!!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload