Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sebastianova kariéra začala v roce 2014 singlem „Polety“. Teď po třech letech vydává album Hvězdy

Celé to vlastně začalo už v dubnu 2014, kdy liberečtí Atmo Music vydali desku Andělé x Démoni se singlem „Polety“. Písnička měla úspěch, rychle sbírala miliony zhlédnutí na YouTube, hrála ji rádia a Sebastianovi, který v ní hostuje, přinesla zaslouženou popularitu.

První singl Toulavá

Talentovaný mladík se chytil příležitosti a o rok později už ovládl nejen český internet s vlastní skladbou Toulavá. Oficiálně nejstreamovanější česká nahrávka roku 2015 má dnes na YouTube dvacet milionů přehrání. Zpěvákovi vynesla Slavíka, ceny rádia Evropa 2 i televize Óčko nebo nominaci na hudebního Anděla v kategorii Objev roku.

Záhranný bod a Až na to přijde

Následovaly další úspěšné singly Záchranný bod a Až na to přijde, s vydáním desky však zpěvák zbytečně nespěchal. „Mám rád věci pod kontrolou a nechci odevzdat něco, s čím nebudu stoprocentně spokojený,“ nechal se Sebastian slyšet loni v létě a dál debutové album vylepšoval.

Pracoval na něm s producentem ODDým ze spřátelených Atmo Music i jeho kumpánem Beefem, který je spoluautorem několika písní. Nyní je deska hotová a termín vydání konečně zveřejněný. „Byla to dlouhá cesta. Prožil jsem na ni spoustu věcí a teď jsem na konci téhle etapy. Je na čase se o písničky podělit s fanoušky,“ říká jedna z nejvýraznějších tváří nové generace českých hudebníků.

Nové album Hvězdy, 

První Sebastianovo album Hvězdy se v obchodech objeví 17. 3. 2017 a hudebník ji vzápětí podpoří již avizovanou sérií koncertů Hvězdy Tour 2017.

Sexy zpěvák Sebastian vydal zbrusu nový singl Hvězdy

Mladý sexy zpěvák Sebastian sbírá pochvaly za singl Až na to přijde

Titulní foto: Warner Music Czech Republic

Onload

1 názor ke článku

04. 03. 2017 v 10:33Off-line Thomik  (37/189/59)
luxus
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload