Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

9 signálů, že se ze známosti na jednu noc stává váš příští přítel

Snad každý v životě zažil jak vážnější vztah, tak známost na jednu noc. A co je důležitější, každý může zatoužit po obojím. Můžete aktivně vyhledávat jednorázovku nebo kamaráda s výhodami, a přesto se do někoho bláznivě zamilujete a na někoho jiného ani nepomyslíte. Nebo naopak – můžete se snažit najít vážný vztah, ale někdo vás upoutá natolik, že si s ním uletíte, ačkoliv víte, že z toho nebude nic víc.

Někdy se může stát i to, že se s někým seznámíte a rozhodnete se, že budete kamarádi s výhodami. Přesto se ale může stát, že z něčeho takového časem bude něco víc. V dnešním článku si můžete přečíst o tom, jak poznat, že takové „přátelství“ pomalu směřuje ke vztahu.

1. Máte ho v telefonu uloženého se skutečným jménem

V dnešní době je běžné, že sex může mít s někým zcela diskrétně a anonymně. Proto můžete mít v telefonu kontakt pojmenovaný „Pasiv z Pardubic“. Znát něčí jméno – pravé jméno – může být docela zásadní intimní informace, protože se bez něho dá obejít, jelikož i kdybyste o zážitku s někým chtěli někomu vyprávět, vždycky ho můžete zredukovat na velikost přirození, fotku na profilu nebo přezdívku na seznamce. Pokud však někoho máte uloženého v telefonu se jménem a příjmením, možná pro vás znamená víc než jen kluka na sex.

2. Myslíte na něho v práci nebo ve škole

Snění o někom je typickým znakem toho, že jste do někoho zamilovaní.

3. Po sexu nechcete odejít

Když si s někým užijete a chcete jít okamžitě domů, můžete si vymyslet jakoukoliv výmluvu a nikdo vám nebude nic zazlívat. Ale pokud si po sexu chcete s tím druhým ještě povídat, mazlit se, spát nebo si dát k něco jídlu, dostáváte se na jinou úroveň blízkosti, ze které časem může vzniknout vztah nebo přátelství.

4. Domluvíte se na jednorázovce, ale vídáte se znovu a znovu

Hodně lidí na seznamkách hledá úlet. Taková akce většinou začíná slovy „Jak se máš? Co hledáš?“, následují otázky „Odkud jsi? Máš místo?“ a nakonec „Můžeš teď?“. V ideálním případě skončí setkáním a většinou po něm už nic nenásleduje.

Může se ale stát, že si napíšete znovu, že se sejdete znovu – a tak pořád dokola. A pravidelný sex a tráven času s někým ve vás může k tomu druhému vyvolat city, třebaže se jim snažíte za každou cenu vyhnout.

5. Váš sex je skvělý

Je jasné, že poslat fotku přirození nebo se s někým vyspat je pro spoustu lidí mnohem jednodušší než ukázat nejmenší zlomek vlastní zranitelnosti. Většina vztahů bohužel začíná na velice povrchních základech, navíc většina lidé odhaluje sebe sama pomalu. Není tady špatný nápad začít s někým usilovat o něco vážnějšího, ačkoliv o něm zatím víte třeba jen to, že se vám líbí a že je skvělý v posteli.

6. Máte u něho doma svůj kartáček na zuby

Tohle určitě znáte z hromady romantických komedií, ale je to pravda. Pokud u něho máte už i svůj kartáček, tak se jedná o víc než jen pravidelný sex.

7. Sledujete jeho oblíbený seriál

Ačkoliv ještě nemyslíte na slovo „přítel“, i sledováním seriálu, který má rád, získáváte další společné téma k hovoru, další společnou aktivitu a další prostředek, díky kterému můžete navázat spojení.

8. Radíte se, jaký lubrikant pořídit

Pokud se jeden druhého zeptáte, jaký lubrikant pořídit, dáváte si tím najevo, že spolu plánujete mít ještě spoustu společného sexu.

9. Analyzujete vaši komunikaci

Pokud neustále pročítáte dokola vaše poslané zprávy, přemýšlíte nad tím, zda mu píšete příliš málo nebo příliš hodně, netrpělivě čekáte, až vám odpoví, trávíte dlouhé minuty nad výběrem správných slov a smajlíků, pak je jasné, že pro vás ten kluk znamená více, než si sami připustíte.

Zažili jste něco podobného? Napište nám do komentářů pod článek.

Titulní foto: © Depositphotos.com/iulianvalentin

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

9 názorů ke článku

18. 06. 2017 v 09:42Off-line Jakubbyzov  (25/-/-)
Tak hlavně 8. Je hodně o vztahu :D
18. 06. 2017 v 13:39Off-line Toy  (100/178/70)
Červenka - Zelenka, dyť je to fuk... :D
18. 06. 2017 v 14:33Off-line Colombo  (103/192/90)
Aby pan Červenka do svého povídání nezařadil slovo lubrikant. Články z dílny pana Červenky se poznají i bez uvedení autora.
18. 06. 2017 v 21:53Off-line Pyrokatechol  (27/183/85)
Mně stačil jen titulek :D
20. 06. 2017 v 20:32Off-line Asgeashi  (102/183/68)
Ještě teď se směju :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 12. 2018 v 02:32Off-line Ciba  (50/186/98)
Dýcháme pro sebe chceme spolu být a žít jak normální a jednoduché viďte když ho miluješ tak není co řešit =xD
14. 06. 2019 v 18:24Off-line 1254  (21/-/-)
Už podle titulku poznám autora...
17. 11. 2021 v 23:23Off-line Yxcvbnmyx  (37/185/80)
my lidé staršího věku používající mozek místo těch sraček co má každý pytli a používá to na přemýšlení tak tací přemýšlejí stejně povrchně jako autor článku ale lidi kteří mají mozek v hlavě ne v kalhotách tak jsou natom ůplně jinak
18. 12. 2021 v 14:35Off-line Juraj1  (54/168/61)
Super
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload