Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gayman předal dary ve výši 14 tisíc korun, poputují do dvou ostravských nemocnic

Národní soutěž Gayman dostála svému slibu a pomohla potřebným, a to dokonce více než bylo „vysněno“.

V rámci soustředění letošních finalistů v Rožnově pod Radhoštěm se mimo jiné finalisté podrobili vědomostnímu a sociálnímu testu, školení od společnosti Mary Kay a verbální komunikace od Rádia Go s moderátorem Vlastou Vébrem. Na své si přišli také milovníci karaoke či pěších výletů.

Finalisté také bedlivě sledovali Výměnu manželek s Jiřím a Markem Zlými, pořadateli Duhového plesu. Marek Zlý je navíc Gayman 2012 a tak finalisty zajímalo, jak si s výměnou jejich předchůdce poradí. Na konci zazněl obrovský potlesk, a nutno říci, že byl zcela zasloužený.

Na soustředění dorazil také předseda správní rady NF Pavla Novotného, který osobně převzal hygienické potřeby a pomůcky za 14 tisíc korun. Ty byly následně rozděleny do dvou nemocnic v Ostravě. Ing. Pavel Novotný zasedne letos také v 33členné porotě na finálovém gala večeru a oznámí výsledek celé volby.

Finále letos proběhne 16. 9. 2017 od 19 hodin na pražských Vinohradech v multifunkčním prostoru Tresor. Vstupenky jsou již k dostání na www.igaymancs.eu a cena je již od 50 korun.

Novinky na letošním ročníku

Tou nejzásadnější je volba Gayman Charity 2017. Volba probíhá následovně: Každý finalista má u své fotky číslo transparentního bankovního účtu Nadačního fondu Pavla Novotného a svůj variabilní symbol, pod kterým bude bojovat o co největší částku pro tento fond.

Pro možnost podpory fondu a zároveň finalisty ze zahraničí je dán také IBAN. Veškeré prostředky budou zcela transparentně využity pro potřebnou a krásnou věc – Charitu. Navíc budete mít absolutní přehled o částce, kterou Váš favorit vybral.

Vítěz bude tváří fondu pro LGBT komunitu po dobu jednoho roku. Veškeré finanční prostředky putují přímo na účet fondu, nikoliv přes prostředníka či organizátory soutěže Gayman. Výherce bude oznámen, stejně jako celková částka, na gala finále Gayman 2017 v multifunkčním prostoru Tresor na Vinohradské ulici v Praze 16. září 2017.

Variabilní symbol určuje datum finále a číslo finalisty, u společné fotografie je koncové dvojčíslí ročník, který se letos koná. Volba končí 14. 9. 2017 v 18.00 hod.

Dva gayové ve Výměně manželek: Po zhlédnutí tohoto dílu na nás heterosexuálové změní názor!

Titulní foto: facebook.com

Onload

1 názor ke článku

12. 07. 2017 v 09:18Off-line Betonica  (39/191/93)
Ojajaj. Dávám hlasovat: Můžu se přihlásit do GayMan, když mi roste kancelářský břicho? Všechno ostatní mám podle šablony :)

Ale k věci.

"vědomostnímu a sociálnímu testu, školení od společnosti Mary Kay a verbální komunikace od Rádia Go". Přesně v tomhle spočívá moje dlouhodobá k***ika celýho projektu GayMan. Jakpak asi vypadá vědomostní a sociální test a školení výrobce kosmetiky a verbální komunikace polského rádia Go? Ono je hezký mít záštitu známou značkou, jen je potřeba hlídat, aby značka korespondovala s obsahem. Vědomostní test bych tedy čekal od Scio nebo Menza nebo nějaké univerzity, sociální test zas od psychologa, verbální komunikaci zas od zkušených českých mluvčích (a rádiový pseudohlasatele nemyslím).

Jinak dar nemocnicím je záslužnej, to zas jo!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload