Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gayman 2017 Lukáš Grečko v exkluzivním rozhovoru: „Být milým a dobrým člověkem nic nestojí“

Vyzpovídali jsme čerstvého Gaymana 2017, Lukáše Grečka. Lukášovi je 21 let, sedmnáct let žil na Slovensku, poté se přestěhoval do Vídně a studuje medicínu v Brně. Miluje úsměv a rád ho dává ostatním, protože říká, že „být milým a dobrým člověkem nic nestojí“.

Lukáši, byl jsi zvolen nejsympatičtějším gayem Česka a Slovenska, jaké jsou tvé prvotní dojmy?

Pocity mám zmiešané, teší ma to a som veľmi rád, že som vyhral no výhra prichádza aj s povinnosťami, ktorých bude určite dosť. Ale celkovo ma moja výhra v súťaži veľmi potešila.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Přeci jen máš trvalý pobyt v Rakousku, cítíš se tedy více Slovák či Rakušan?

Určite Slovák keďže som na Slovensku vyrastal 17 rokov a občianstvo mám stále slovenské.

Co tě do Rakouska vedlo?

Do Rakúska sme prišli hlavne kvôli lepším pracovným možnostiam a nie len pracovným. Viedeň je predsa metropola ,žije sa tu úžasne.

Víme, že studuješ medicínu v Brně. Myslíš, že je to tvé poslání, nebo by ses chtěl v budoucnu věnovat jinému oboru?

Medicína bola vždy môj sen a sny si treba plniť. Škola je síce veľmi náročná ale nedokážem si predstaviť aby som študoval niečo iné. Medicína ma veľmi veľa krásnych a rozmanitých oborov v ktorých sa človek dokáže uplatniť a tak dúfam, že ma niektorý z týchto oborov nadchne až do konca života.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Vraťme se k soutěži. Co tě vedlo k tomu přihlásit se?

Do súťaže som sa prihlásil vďaka mojej veľmi dobrej kamarátke a bývalej spolužiačke Paťke. Keďže som prehral určitú stávku a ja si stojím vždy za svojim slovom, tak som ako porazený musel niečo spraviť. Paťka je tiež bývala spolužiačka Gaymana 2016 Mateja Boroša a tak dostala nápad, aby som sa prihlásil do tejto súťaže.

Soutěž má mnoho odpůrců, tobě nevadilo, že je kolem toho takový „humbuk“?

Dá sa povedať, že áno ale ako inteligentný človek tomu nevenujem príliš veľkú pozornosť pretože aj negatívny názor je niekoho názor a treba ho rešpektovať. Tak si toho len nevšímam. Ako sa povie „Hlupák nevie o tom, že je hlupák“ tak nevidím dôvod sa hádať alebo si presadzovať svoje v spoločnosti „hlúpych“ ľudí alebo indivíduí.

Jaké máš nyní plány jako Gayman 2017? Co tě čeká?

Určite ma čaká dúhový ples v Ostrave. Európske a možno Svetové finále tak dúfam, že moje ročné pôsobenie ako Gayman 2017 bude úspešné.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Byli jste na soustředění v Rožnově pod Radhoštěm, kde jste předali také hygienické potřeby Nadačnímu fondu Ing. Pavla Novotného. Proběhlo vše, jak bylo slíbeno, nebo se nepředalo tolik, kolik se avizovalo?

Sústredenie v Rožnově bolo super ale vždy je čo vylepšovať prial by som si aby budúce sústredenie bol lepšie zorganizované, ale celkovo sústredenie bolo úžasne užili sme si to asi všetci. Pánovi Ing. Novotnému sme naozaj vyzbierali hygienické potreby ktoré si prišiel vyzdvihnúť sám osobne pri návšteve všetkých zúčastnených v Rožnově.

Ty ses vzdal jedné z cen. Proč? Byl jsi donucen organizátory, nebo to bylo čistě tvé rozhodnutí?

Jednej z cien som sa vzdal, pretože môj terajší partner a vlastník e-shopu so spodným prádlom bol tento rok aj diamantovým sponzorom a spolu sme skonštatovali, že mne to pristane viac bez spodného prádla, takže som sa rozhodol danú čiastku venovať ľudom, ktorí to potrebujú viac konkrétne nadačnému fondu Pavla Novotného.

Slyšeli jsme, že jsi čerstvě zadaný, ale zajímalo by nás, jací chlapi novému Gaymanovi imponují.

Imponujú mi hlavne inteligentní chlapi, ktorí si vedia stať za svojim slovom a dodržia čo povedia alebo sľúbia tak tiež, ktorí vedia čo chcú od života a sú ambiciózny. Na vzhľade nezáleží „Beauty fades“ no musí ma priťahovať fyzicky ale aj psychicky takže ako naozaj malo šťastlivcov som vyhral Jackpot lebo toto všetko mám už doma.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Šel bys do soutěže znovu, nebo jinak… doporučil bys čtenářům přihlásit se do soutěže Gayman a proč?

Určite áno je to zážitok a hlavne spoznáte veľmi veľa zaujímavých ľudí ale aj nových kamarátov možno partnerov, no čo by som doporučil všetkým budúcim finalistom je komunikačná znalosť angličtiny keďže v minuloroční reprezentanti na tom pohoreli.

Gayman 2017 zná vítěze! Nejhezčí je Slovák Lukáš Grečko

Titulní foto: 

Onload

3 názory ke článku

25. 09. 2017 v 12:49Off-line Colombo  (102/192/90)
Tak snad má zdravé sebevědomí když sám sebe označil za dobrého a milého člověka :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 09. 2017 v 13:48Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Každá druhá místní dvacítka je větší sexouš než on. :-P
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 08. 2021 v 10:34Off-line Milanek.mazlik  (42/180/70)
tv jestli tohle je gayman tak já jsem spanelský král tady po ustinad labem beha a je daleko hezcich chlapu nez tenhle tomáte asi sedej zakal
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload