Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Druhý Queer Ball s moderátory Cinou a Vančurou bude bavit Prahu

Dnes 23. února 2018 se v Praze uskuteční druhý ročník plesu určeného LGBT+ komunitě a jejím přátelům. Spolek STUD, který ples organizuje, tak navazuje na úspěšnou tradici akce pořádané již pěti let v Brně s cílem oživit pražskou společenskou a kulturní queer scénu plesem, který si každý návštěvník může užít se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a předsudků.

 „V loňském roce jsme v Praze založili tradici plesu určeného speciálně pro lesby, gaye, bisexuály, transsexuály a jejich přátele. Po organizačně úspěšném prvním Queer Ballu v metropoli jsme se rozhodli pokračovat v organizování této společenské plesové akce i v dalších letech,“ říká Marek Christ z organizačního týmu.

Queer Ball – ples v Praze pro všechny, kdo jsou queer, se uskuteční v pátek 23. února 2018 od 19:00 v Tresor Clubu, Vinohradská 25.

Organizátoři se rozhodli, že letošní Queer Ball bude nést podtitul „Colours of Life“. Znamená to, že návštěvníci budou moci zapojit svou fantazii a inspirovat se při výběru vhodného plesového oděvu různými barvami, které mají symbolizovat pestrost lidského života.

„Každý náš ples má své téma, pokračujeme v tradičním pojetí Queer Ballu, které se osvědčilo v minulých letech. Věříme, že návštěvníci budou opět šikovní a kreativní a dokážou svůj outfit dokonale vyladit,“ doplňuje Marek Christ.

V klubu na Vinohradské ulici v centru metropole budou moci návštěvníci protancovat na parketu celý večer, během kterého pro ně bude připravený doprovodný program, jehož součástí bude tombola nebo taneční a umělecké vystoupení. Hosty budou po celý večer provázet hudebníci kapely Eremy a moderátorská dvojice Jan Cina a Petr Vančura, jež tvoří partnerskou dvojici a návštěvníci je mohou znát z divadelních představení nebo z pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Záštitu nad plesem převzala primátorka hlavního města Adriana Krnáčová.

 „Už teď se těšíme na všechny návštěvníky dalšího pražského Queer Ballu a doufáme, že ples bude ještě úspěšnější než ten loňský“ dodává na závěr Marek Christ.

Prodej vstupenek probíhá na webu queerball.cz a v současné době již je prodáno více než 2/3 vstupenek.

Gay moderátoři Jan Cina a Petr Vančura zvou na Queer Ball do Prahy

Titulní foto: Ľuboš Šanoba

Onload

2 názory ke článku

23. 02. 2018 v 16:01Off-line I8051  (52/184/97)
Prijde i kouzelnik? :-)
27. 02. 2018 v 01:31Off-line Toy  (100/178/70)
JAK TO VIDÍM JÁ
Když už se u nás nějaká akce povede, tak obvykle to pramení z nějakého reálného základu a důvodu, kde vznikla a proč vznikla. V tomto případě jde o Brno a jeho tradiční místo Babylon, kde se zpravidla konají významné společenské akce. Říká se, že opakovaný vtip není vtipem (i když zrovna v případě Queer Ballu, nemůže být řeč o vtipu). Nicméně si myslím že replikovat původní skvělou akci do Prahy, nebo kamkoliv jinam je rozhodně destrukční, nebo chcete li devastační počin. A to nemluvím o místu konání v Tresor Clubu, který podle mého názoru rozhodně nesplňuje podmínky pro konání tolik oblíbené a schopně zaběhlé akce, jakou je "ORIGINAL" Queer Ball. Ostatně recenze na tento podnik na Google i Facebooku mluví za vše a stojí zato si je pročíst viz: https://www.google.cz/search?…,,, Možná byl Marek jen pod nátlakem, nebo chtěl prostě jen víc vydělat, což mu určitě nezávidím, protože vím kolik úsilí stojí organizace takových akcí. Takže Marku, pokud si nechceš zkazit reputaci, změň místo konání, nebo nejlépe zachovej tradici originality akce. V tomto případě máš na víc!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload