Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kapela Support Lesbiens v čele s novým zpěvákem Marcem natočila videoklip „Ocean“

V barokním sálu Colloredo-Mansfeldského paláce v Praze vznikal nový videoklip Support Lesbiens. Skupina ztvárnila myšlenku aktuálního singlu „Ocean“, který již začíná rezonovat v českých rádiích, prostřednictvím vzrušujících pohybů tanečního páru. 

V minimalisticky pojatém videoklipu režiséra Ondřeje Urbance se snoubí vášeň, umělecké cítění i čistá energie z hudby. Tanečníci Tess Lojkásková a Bret Blair se do svých rolí vžili s maximálním zápalem.

„Oceán vnímáme jako synonymum síly, pokory, vznešenosti i klidu. Všechny tyto atributy jsme se snažili promítnout do stejnojmenné skladby, jež je pro nás srdeční záležitostí,“ říká zpěvák Dušan Marko.

Nové album Glow

Skladba Ocean bude součástí nového alba Support Lesbiens s názvem Glow, které vychází 12. 10. 2018. Půjde o první desku, na které se pěvecké úlohy zhostí Dušan Marko, který si nechává říkat Marco. V sestavě loni nahradil předchozího frontmana Czendu Urbánka.

„Název Glow neboli Záře vyplynul zcela přirozeně. Každá z jedenácti písní září jinou barvou, energií a emocí,“ láká zpěvák, který je také autorem všech deseti anglických textů na albu. Jediný český text přihodil Xindl X, který napsal slova pro píseň Hazardér.

Titulní foto: Universal Music

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload