Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Automobilka odhalila první skici nového městského SUV Škoda Kamiq

Mladoboleslavská automobilka ukázala dvě designové skici, které poprvé ukazují design nového modelu Škoda Kamiq. Novinkou jsou dělené přední LED světlomety, u kterých jsou proužky světel pro denní svícení umístěny nad hlavními světlomety. Na vozech značky Škoda jsou takto použity vůbec poprvé.

Široká a svislá maska chladiče dodává přední části městského SUV robustní vzhled. Masku vyplňují zdvojená žebra – typický prvek designového jazyka SUV. Kapota motoru navazuje na příď charakteristickou linií, která se také opakuje na obou současných SUV Kodiaq a Karoq.

Výrazná linie Tornádo na bocích vůz opticky prodlužuje a ladí s dynamickou siluetou střechy. Offroadový charakter vozu zvýrazňuje robustní přední spoiler stříbrné barvy.

Foto: Škoda Auto

Titulní foto: Škoda Auto, zdroj: TZ

Onload

2 názory ke článku

01. 02. 2019 v 21:44Off-line Dais  (27/179/-)
Já to nechápu EU nám nakazuje snížit emise.Ale automobilky stále vyrábí mastodonty které ani nejsou hezké.Navíc výrobci aut vyrobí jeden hybrid nebo elektro a je po zákoně k čemu to pak je?A kvůli také blbosti jako Euro 6 přicházíme o skvělé modeli aut jako je třeba Subaru WRX STI a další.
01. 02. 2019 v 22:34Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
Copak o to, že je to mastodont, to by mě ani tak nevadilo, ale pak do toho mastodontu narvou přeplňovanej litrovej tříválec, kterej v prvním kopci na dálnici ztratí dech a je po slávě. Auto je to skvělý, tak na zaparkování před kavárnou. Kde si jeho majitel dá caffiene free vegan cappuccino. Protože člověk, kterej si tohle pořídí by umřel, kdyby měl v životě zkusit něco opravdovýho.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload