Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Televize Prima spouští novou on-line službu iPrima Videopůjčovna

Prima spustila nový on-linový projekt iPrima Videopůjčovna, který divákům umožňuje vypůjčit si filmy nebo zhlédnout hlavní seriály FTV Prima až 7 dní před jejich televizní premiérou.

Aktuálně iPrima Videopůjčovna nabízí 100 pořadů, kromě předpremiér oblíbených seriálů Modrý kód, Krejzovi a Černé vdovy mohou diváci vidět například životopisné drama Escobar či české filmy Úsměvy smutných mužů a Miss Hanoi. Pro milovníky francouzského herce Louise de Funése je připravena celá série „Četníků“ a skupina Prima nezapomněla ani na pohádky pro nejmenší diváky.

Video je možné zaplatit platební kartou, pomocí SMS nebo přes PayPal. Od prvního spuštění má divák 48 hodin na neomezený počet zhlédnutí titulu, nejpozději si jej však musí pustit do 30 dnů od vypůjčení. Videa jsou bez reklam a v HD kvalitě. Cena za předpremiéru je 29 Kč a za ostatní tituly zaplatíte 49 Kč.

Všechny tituly z iPrima Videopůjčovny najdou diváci na webu iPrima.cz v záložce Videopůjčovna nebo také pod červeným tlačítkem v hybridní televizi.

UPC přidalo do videotéky MyPrime seriály Mr. Robot, Panství Downtown a Knigh Rider

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

25. 02. 2019 v 18:58Off-line I8051  (53/184/97)
Ja ti nevim. V dobe, kdy mas filmu a serialu plnej Netflix, tajmsift a nahravani na vsech IPTV a pro zbytek filmu ulozto, nevidim duvod koukat na ty puvodni "serialy" v CZ telkach. To jsou tak hrozny scenarem i hereckejma vykonama, ze nerozumim tomu, kdo jim to zere a kouka na to. A videt nejakej dil o tejden dopredu je maximalne dobry pro chlubeni se v cekarne u holice nebo doktora :-) Netflix je za par kacek mesicne a serialy tam jsou 10x dotazenejsi (ikdyz obcas neco je taky podelany). IPTV za hubicku a ulozto gratis. Tak k cemu dalsi kanal s nesmyslama? :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload