Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Footshop podporuje Gay Pride: „Tolerance, otevřenost a respekt ke všem!“

„Všichni do Footshopu přicházíme s jedinečným zázemím, zkušenostmi a přesvědčením. Tyto rozdíly vytvářejí barevné prostředí a různorodou partu lidí naplněnou příležitostmi. Všichni milujeme tenisky, někdo je více Nike boy, jiný zase dýchá pro své adidasky! Stmeluje nás ale vzájemný respekt. Společně poznáváme jeden druhého, oslavujeme, kým jsme, a jsme nadšeni z toho, jak nás tato různorodost obohacuje,“ píše Footshop ve svém veřejném prohlášení.

Říkají v něm, že se snaží spojovat kultury a subkultury, skupiny i jednotlivce v jednu velkou rodinu a jsou platformou, která chce inspirovat svět kolem nás.

Foto: footshop.cz

„Za tím vším se skrývá velká zodpovědnost, nejen vůči našim fanouškům, ale i vůči světu. Rozhodli jsme se tuhle zodpovědnost přijmout v plném rozsahu a šířit to, co považujeme za nejdůležitější – toleranci a otevřenost. Věříme, že vy naši fanoušci jste s námi, a tak stejně jako celý tým Footshopu respektujete každého takového, jaký je a bez předsudků,“ dodávají a vyzývají: „Pojďme společně posouvat hranice a bořit pomyslné zdi, které naši společnost stále dělí.

Od bezpráví k rovnoprávnosti

„Žijeme ve 21. století a lidstvo už ušlo obrovský kus cesty od bezpráví k rovnoprávnosti. Ta rovnoprávnost se týká naprosto všech – bez ohledu na to, jakého jsme pohlaví, vyznání, rasy, nebo jaká je naše sexuální orientace. Stále se však setkáváme s prostředím, kterému vládne netolerance a diskriminace vůči těm, kteří nezapadají do ‚škatulky‘ normálnosti,“ stojí v prohlášení.

A pokračují: „My máme jasno! I přes zdánlivou různorodost našich myšlenkových názorů a postojů, podporujeme a přijímáme komunitu LGBTQ.“

Duhový červen je měsíc Gay Pride

Během duhového června, měsíce vyhlášeného komunitou LGBTQ jako Pride Month, budou na všech svých komunikačních kanálech plně přispívat k prosazování tolerantní občanské společnosti a budou příkladem pro ty, kteří stále svou cestu hledají.

„Chceme, aby se naše názory odrážely i v našem oblečení. Na podporu měsíce Pride jsme proto obarvili i naše trika do typicky duhové. V každé krabici s Pride botami zákazníci najdou i speciální náramek vyjadřující naši podporu všem lidem bez rozdílu,“ dodávají.

Všechny produkty podporující Pride naleznete zde.

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Foto: footshop.cz

Titulní foto: footshop.cz
PH/styling – Lena Luga
Styling – Matthew Nguyen
Hair/make up styling – Eva Jailers Art Concept
Models/casting – New Aliens Agency
Jose, Lucia, Matthew, Babs

Onload

2 názory ke článku

12. 06. 2019 v 16:32Off-line I8051  (53/184/97)
Tvl ty modely/fotky .. to myslej vazne? :-)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 06. 2019 v 22:38Off-line Steve.D  (49/185/129)
Smrtelně vážně.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload