Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový film „Léto patří rebelům“: Utajený útěk za milovaným dědečkem

Film „Léto patří rebelům“ vypráví příběh pohodového jedenáctiletého kluka Jonáše. Jízdy v dodávce s dědečkem, sjíždění průzračných horských řek, dobrodružství, zábava. Asi tak by chtěl prožít letní prázdniny. Jonášova rodina se ale po smrti tatínka odcizila a jeho matka Beata se rozhodla, že místo aby strávil léto na Slovensku s dědou Bernardem, jako to dělali s tátou, pojedou k tetě vychutnat si zdravé přímořské podnebí.

To se Jonášovi vůbec nezamlouvá. Zabalí si svoje saky paky a naplánuje dokonalý a zpočátku skvěle utajený útěk za svým milovaným dědečkem. Po setkání s ním však velmi rychle pochopí, že smrtí táty se změnil i děda a že tenhle starý železničář v penzi teď neprožívá zrovna nejlepší období. Jonáše to ale neodradí, neztrácí naději a rozhodne se dát věci do pořádku.

Brzy se k němu přidává nová kamarádka Alex, se kterou provedou řadu lumpáren, občas i na hranici zákona. Následky na sebe nenechají dlouho čekat, mají v patách policii a také se musí vyrovnat s prvním podnikatelským neúspěchem. Zdá se, že už nic nebude tak jako dřív, ale záhy se ukáže, že přes všechny útrapy může být všechno ještě lepší.

Premiéra filmu Léto patří rebelům vstoupí do českých kin 8. 10. 2020.

Titulní foto: CinemArt

Onload

1 názor ke článku

13. 10. 2020 v 16:55Off-line Edvin  (33/186/95)
To vypadá jako správná odreagovávačka... :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload