Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Marpo představuje drsný videoklip k novému singlu „Zase další pondělí“

Zpěvák, skladatel, bubeník, rapper a fighter Otakar Petřina mladší, obecně známý zejména jako Marpo, se se svým Troublegangem nikdy nebál vystoupit ze zavedených pravidel české hudební scény. Kombinací rapu a tvrdší hudby vždy vznikl neotřelý hudební výtvor. To platí i u nového singlu „Zase další pondělí“, který začíná jako nenápadná emotivní balada, ovšem postupně gradující v energickou kytarovou řežbu, na kterou jsme od Troublegangu zvyklí.

„Vesměs každý člověk bojuje se svými démony. Každý má chuť to někdy vzdát,“ přibližuje Marpo význam temné písně. Jako většina tracků, i tento vychází ze zpěvákovy reálné zkušenosti. „Sám mám sklony k depresím a nejspíš je to tím, že člověk předává strašně moc energie lidem, a to ho pak šíleně vysává,“ dodává sedmatřicetiletý umělec. 

Produkci singlu o vnitřních démonech mají na svědomí Fantom, producent a člen Troublegangu Marcus Tran, a sám Marpo. Působivý videoklip s husí kůži nahánějící syrovou atmosférou, má na svědomí Papa Pech. Na statku kousek od Mělníka tak vznikl snímek jako z americké produkce, který dokonale podtrhuje vyznění singlu.

Titulní foto: youtube.com, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload