Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak si zpestřit dlouhodobý gay vztah?

Každý z nás hledá spřízněnou duši, která se mu stane společníkem na cestě životem. Někdo ji najde v opačném pohlaví, jiného opačné pohlaví naopak neláká. I to je život, muži někdy milují jiné muže a rádi by s nimi měli dlouhodobý vztah. Zatímco o vztahu ženy a muže a toho, jak vztah udržet, se napsalo mnoho, o gay vztazích se mlčí. Pro někoho je to ožehavé téma, pro jiného život běžných dní. Tak jak si ten vztah udržet a zpestřit?

Homosexualita je dnes už běžná věc

Ještě docela nedávno se o vztahu dvou osob stejného pohlaví veřejně nemluvilo, i dnes je to pro mnohé citlivé téma. Nic to ale nemění na tom, že homosexuální vztahy jsou v dnešní době naprosto normální a běžná věc, za kterou není třeba se stydět ani schovávat. Citová náklonnost k osobám stejného pohlaví, schopnost se do nich zamilovat, i touha po jejich fyzické blízkosti je pro tyto osoby stejně zásadní, jako pro ty ostatní.

Dvě hlavy rodiny fungují často lépe než jedna

Ve vztahu muže a ženy může docházet k jistým nedorozuměním nebo nepochopením, u gayů to ale může být naopak. Mívají na věc stejný názor, i drobnosti umí ocenit a jsou ve vztahu šťastnější. Jedinou skvrnou na obláčku štěstí tak může být to, že tyto páry jsou většinou bezdětné a přichází tak o koření života v podobě dětí. Jak si i přesto vztah zpestřit?

Tip číslo jedna: Zapomeňte na předsudky

Nestyďte se za to, že máte rád osobu stejného pohlaví a svoji lásku s klidným srdcem vystavte na odiv. Někdo možná bude odvracet zrak, jiní vám ale vaši lásku budou závidět. Mějte prostě rádi jeden druhého, buďte sami se sebou v pohodě, užívejte si to a nepříjemné komentáře pusťte jedním uchem tam, druhým ven.

Zdroj: Freepik.com

Tip číslo dva: Užívejte si společný čas

Kdy jste spolu naposledy strávili čas sami dva, měli čas si popovídat, zajít si na večeři, do kina, na procházku, vyrazit si na piknik? Že už to nějaký ten pátek bude? Pak to honem napravte a pravidelně si vyhraďte den nebo alespoň pár hodin, které strávíte s tím druhým. Homosexuální páry v tomhle mají tak trochu výhodu, umí se mnohdy víc a snáz odvázat. Nemusí tolik řešit běžné starosti kolem dětí, umí si ze sebe udělat legraci, tančí v klubech, objevují novou gastronomii a život si prostě vychutnávají plnými doušky.

Tip číslo tři: Povídejte si

Láska je krásná věc, aby ale vydržela, je třeba tomu druhému naslouchat, vědět, co má rád a co naopak nesnáší. Povídejte si, najděte si společnou zálibu a věnujte se jí. Je jedno, zda půjde o sport, sledování filmů, poslech hudby nebo něco jiného. Že se na ničem zcela neshodnete? Pak zkuste najít kompromis nebo se na chvíli zkuste vzdát svého pohodlí a věnovat se tomu, co baví toho druhého. Uděláte mu radost a může to váš vztah i posunout dál a okořenit.

Tip číslo čtyři: Odvažte se

Intimní chvíle patří ke každému vztahu, pro gaye to platí také. I muži chtějí zažívat trochu lásky a vzrušení, které jim přinesou nejen láskyplné vzkazy na ledničce. Pořídit si mohou sexy prádlo, hodit se může i celá řada hraček pro gaye. Jeden druhému může připravit koupel s éterickým olejem, koupelnu vyzdobit svíčkami a k ruce připravit sklenku sektu.

Tip číslo pět: Překvapte toho druhého

Stereotyp dokáže zničit každý vztah, je jedno, zda jde o vztah mezi mužem a ženou, nebo vztah dvou gayů. Určitě víte, jak toho druhého překvapit, tak to udělejte. Věnujte mu lahev sektu pro intimní chvilky, vyzkoušejte jocksy, objednejte vás na společnou masáž, pošlete krabičku pralinek nebo jiných oblíbených bonbonů. Je jedno, na co vsadíte, udělat občas tomu druhému radost je cesta ke spokojenému vztahu

Titulní foto: Freepik.com

Onload

2 názory ke článku

24. 02. 2024 v 07:13Off-line Mikaela  (49/176/60)
Když nebude nikdo brát někoho jen na sex ale dokážou být jeden tým proč ne
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 02. 2024 v 09:52Off-line Power  (23/180/65)
Nejlepší na zpestření je dopřát si sem tam nějakou bokovku :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 12  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload