Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zkuste novou Laser Game v Brně! Je to super zábava i pro gaye

16. března byla v Brně otevřena nová Laser Aréna (www.tronlaserarena.cz), která se svým designem, technickým provedením a herními možnostmi zařadila na samotnou špičku. Jedná se o nejmodernější Laser Game arénu ve střední Evropě, kterou aktuálně může člověk navštívit.

Něco jako paintball, ovšem zábavnější a bez bolesti

Cílem hry je zastřelit ostatní hráče v aréně ve stanoveném čase 15 minut.

„Je to adrenalin, vzrušení, perfektní zábava a člověk se za těch pár minut pořádně naběhá, což prospívá i tělu,“ prozradil Lukáš Churý, jeden ze spoluautorů projektu. 

Zásah nebolí, protože se jedná pouze o bezpečný laserový paprsek, jehož zásahy snímá vesta, kterou má každý hráč na sobě. Nehrozí tedy žádné modřiny a hru tak hrají lidé všech věkových skupin, od školáků až po důchodce.

Někteří jste možná Laser Game už hráli, jiní naopak viděli v seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ (How I Met Your Mother).

Gayové chválí design

„Nezáleží na věku, pohlaví ani orientaci. Hru si užije úplně každý. Jeden drobný rozdíl v tom ale přece jen je – gayové více než ostatní umí ocenit design, na kterém jsme si dali opravdu záležet,“ dodává Jan Jackson, další ze spoluautorů projektu. 

Laserové brány

Tron Laser Aréna má hned několik technologických vymožeností, které svým hráčům nabízí, a které byly navrženy speciálně na zakázku pro tuto arénu.

V Aréně jsou interaktivní laserové brány, které řídí automatizovaná technika. Laserová brána se po průchodu hráče aktivuje a uzavře tak průchod dalším hráčům, kteří jej pronásledují.

Díky aktivnímu systému sledování aktuálních pozic hráčů a jejich aktuálního skóre se v aréně mění taktické a herní mechanismy přímo při hře. Aréna tak například silnějším hráčům poskytuje výhodu, kdy jim uvolní průchody a slabším hráčům je naopak uzavře (laserovými bránami).

Nečekané zvraty díky TronPodu

Skóre se však může obrátit prakticky kdykoliv kterýkoliv hráč, díky zařízení, které se nazývá „TronPod“. Pokud jej kterýkoliv hráč střelí, jeho laserový paprsek je TronPodem roztříštěn a odražen směrem na všechny jeho protihráče.

Holografická zrcadla

Různě v aréně jsou také rozmístěna speciální tlustostěnná zrcadla, která odhalují různé kouty arény a díky tomu nesou název „holografická“. Skrze tato speciální zrcadla lze nejen vidět, ale také střílet, jelikož se od nich laserový paprsek ze zbraní odráží.

6 hudebních motivů

Nabízeno je více módů a hudebních motivů. Aktuálně jich je šest a jsou inspirovány počítačovými hrami nebo filmy, jako Tron: Legacy, Vetřelec nebo Mortal Kombat.

V nabídce jsou i speciální módy: ponoření se do vřavy bitvy, střelby a helikoptér v módu War anebo hudební motiv inspirovaný Westernem, kde zaznívá například hudba z nového filmu „Nespoutaný Django“.

Hudební zážitek zesiluje speciální audio technika. Aréna obsahuje celkem 19 reproduktorů a dohromady tvoří unikátní systém prostorového zvuku, navíc s certifikací THX.

Vzduchotenika a sprchy

Lukáš Churý vyzdvihuje další výhody: „V Aréně jsme také nainstalovali výkonnou vzduchotechniku. Pro hráče Laser Game jsou připraveny i sprchy, což žádná aréna v Brně nenabízí.“

Po hře mohou hráči „skočit“ na pivo, Kofolu nebo pizzu na Bowling Bar, který je ve stejném patře.

Jasná vize

„Měli jsme jasnou vizi, jak by to mělo vypadat. Každého z nás hra chytla. Zapojit a sladit všechnu techniku, kterou jsme si namysleli, bylo náročné,“ dodává Lukáš Churý.

Tron Laser Aréna je stylová, moderní hi-tech aréna, která se nachází v Brně, pár minut od centra na ulici Jugoslávská 5. Aréna nabízí výjimečné prostředí pro hru známou jako „Laser Game“ nebo „Laser Tag“. Hra je určena pro jednotlivce i týmy.

Rezervace jsou dostupné on-line na webu www.tronlaserarena.cz/rezervace/.

Zdroj: TZ

Onload

8 názorů ke článku

30. 03. 2013 v 09:03Off-line Peteron  (103/-/-)
Miluju LG :3
30. 03. 2013 v 11:11Off-line Tristan  (31/-/-)
Jo, Laser Game je super. :)
31. 05. 2013 v 12:22Off-line Majhynek  (34/-/64)
wow to musí být :-O kdo jde se mnou? :D
01. 06. 2013 v 12:04Off-line Flying  (39/172/60)
somebody is going? ;)
06. 07. 2014 v 21:59Off-line Beckett51  (27/-/-)
já bych šel kdyby to nebylo na druhý straně republiky :D
04. 08. 2014 v 21:18Off-line Baloo  (37/-/-)
Já LG hraju fakt rád. Strašně vadí ale věty typu "je to zábava i pro gaye". A proč by jako neměla? Vadí mi, že to někdo považuje za něco co není samozřejmí a musí se explicitně připomínat. "Nevadí, že si buzna, budem hodný a necháme tě taky zahrát"
05. 02. 2018 v 21:12Off-line Sined231  (21/180/75)
Tam sme byly před týdnem v LG v brně :D
25. 12. 2022 v 23:45Off-line HubbyDubby  (31/176/62)
Zažil jsem párkrát, mohu potvrdit :) Skvělý relax :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload