Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Internetové babičky od Vodafonu: Ty seš bohyně, dáme to na Fejs!

Kamarádky sledují přes Facebook, fotky upravují v Instagramu a zboží v akci zásadně hledají na internetu. Řeč je o čiperných důchodkyních, které by snad každý z nás chtěl za babičky. Toho si byl určitě vědomý i Vodafone, když se je rozhodl obsadit do nejnovější série reklam na Turbo Internet.

Hned v prvním videu se inspirovali úžasným rozštěpem, který nedávno předvedl Jean-Claude van Damme v reklamě na Volvo. Důchodkyně houpající se na kouli naopak připomíná Miley Cyrus z klipu Wrecking Ball, a takto bychom mohli pokračovat. Ale v zásadě proč ne, reklamy jsou vtipné, nepůsobí trapně a na odvázané babičky se každý rád podívá.

Turbo Internet: Víte, co se říká o Ratměřicích?

Turbo Internet: Nakupujte

Turbo Internet: Sdílejte

Turbo Internet: Plaťte on-line

Turbo Internet: Podnikejte

Turbo Internet: Bavte se

Jak je to s Turbo Internetem?

Vodafone se rozhodl pokrýt Česko rychlým LTE internetem, v tomto případě je to ale pouze marketingový název, protože skutečně očekávaný LTE internet dosahuje mnohem vyšších rychlostí, než Vodafone má v plánu nabízet.

Jeho Základní Turbo internet s technologií LTE 900, 3G HSPA+ umí rychlost až 21,6 Mb/s, tím je nyní dle mapy pokryta významná část Česka. Srovnat si to můžete s mapou pokrytí T-Mobilu a O2.

Na mapě můžete také nalézt Rychlý Turbo Internet, který díky technologii 3G HSPA+ DC nabízí příjemných až 43,2 Mb/s, kromě částí Prahy a několika dalších málo měst o něj nezavadíte.

A konečně nejzajímavější Nejrychlejší Turbo Internet, postavený na LTE 1800, nabídne rychlosti až 100 Mb/s, zatím se s ním ale u Vodafonu nikde nesetkáte.

Nenechte se ale uchlácholit teoretickými rychlostmi. Uvedené rychlosti jsou pouze teoretická maxima mimo budovy. Obvykle se totiž dosažitelné rychlosti pohybují na úrovni 40-60 % teoretického maxima, na co upozorňuje i sám Vodafone.

Přesto říkáme: konečně!

Skvělé na tom je, že se na menší města, venkovy a odlehlejší oblasti konečně dostane internet, který tam chyběl. Nyní se tak díky Vodafonu dostává na místa, která nebyla pro mobilní operátory finančně zajímavá a bylo k dispozici jen nouzové EDGE o rychlosti až 0,23 Mb/s, což je spíše za trest. O GPRS raději ani nemluvě.

Jean-Claude van Damme předvedl fascinující výkon, kterým popřel fyzikální zákony!

Miley Cyrus pláče nad nevydařeným vztahem v klipu Wrecking Ball

Titulní foto: youtube.com

Onload

3 názory ke článku

22. 02. 2014 v 23:14Off-line Jenda.ol  (26/184/76)
Nejlepší je hned to pvní,bábi na kouli :D
23. 02. 2014 v 08:20Off-line Fogacer  (55/172/61)
superbabky,ale je to jen reklama. njn potenciál se hledá všude, nejprve tu byli reklamy ala 60 léta a teď babča na kouli apod. Ale jako každá reklama je pravdivá jen částečně. Schválně jaký méte tarif a rychlost jež platíte a jaká je rychlost opravdová - viz článek nahoře.
05. 03. 2014 v 22:10Off-line Etinek  (34/133/133)
Jak nemám rád reklamy tak tyto miluju :D Boží, kolikrát mi zvednou náladu, nejlepší je ta báby co natáží tabletem "ty seš bohyně, dáme to na fejs" :D tu chci za další babičku :D
A ta verze jak prodává med na zastávce taky boží :D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload