Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Ve španělské škole zaútočili na mladého gaye

Když žáci, mezi kterými byl i gay a lesba, odcházeli ze školy, zaútočila na ně parta spolužáků. Přesněji je pronásledovali. Pronásledovatelé nejprve pokřikovali různá sprostá slova, ale gay a lesba to ignorovali. Jen řekli, ať je nechají být.

To se nejspíše nelíbilo útočníkům a vzali nejbližší kameny a začali je po nich házet. Jeden kámen trefil dívku, která neudržela rovnováhu a spadla. Útočníci s házením přestali, až když zasáhl kolemjdoucí. Přivolaná sanitka pak spěchala s dívkou do nemocnice. Mladému gayovi se na rozdíl od dívky nic nestalo.

Jak je tedy vidět, bohužel ani takové gay friendly Španělsko není úplně dokonalé.

Titulní foto: © Depositphotos.com/minervastock, zdroj: gaystarnews.com

Tomáš Ouředník / další články autora ›
Autor článku je citlivý flegmatik, který vše dělá, až když mu teče do bot. Ovšem, když se do něčeho pustí, tak to stojí za to.
Onload

4 názory ke článku

30. 10. 2014 v 09:51Off-line 18xxx20  (35/177/69)
Je vidět, že autoři nemají o Španělsku ani páru. To, že ve Španělsku existují sňatky osob stejného pohlaví zdaleka neznamená, že je Španělsko gay friendly. Mimo lokality jako je Sitges, Barcelona, Madrid a některé kouty Ibizy a Kanárských ostrovů je v konzervativním katolickém Španělsku velmi silná homofobie.
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
30. 10. 2014 v 16:30Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Představa, že bude někde země, kde budou všichni obyvatelé mít v oblibě gaye a lesby je dosti naivní. Stejně jako se útočí na jinak odlišné lidi, bude se i nadále útočit taky na gaye a lesby.
Nicméně v článku není jediná informace, že byl útok cílený kvůli sexuální orientaci. Pokud tedy onen gay a lesba neměli na čele ceduli "jsem gay" a "jsem lesba", došlo prostě k napadení nějakých studentů jinými studenty, nic víc a nic, co by se běžně nedělo, bohužel.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 10. 2014 v 16:41Off-line Igy  (38/173/81)
Chodí kolem drb, že Španělská vláda byla proti gay sňatkům, ale nakonec je přijala právě kvůli růžové turistice. Přeci jen ve Španělsku je gay destinací hodně a mají z toho asi pěkné prachy. Nicméně tohle bych s tím vůbec nespojoval. Prostě školáci, ať už děti nebo puberťáci dělají voloviny všude, protože lidi zapomněli, jak je vychovat.
ThomPrag: Byli to spolužáci a pokřikovali na ně sprostá slova. Nemusí být vypsáno, jaká konkrétně, abych si domyslel. Pokud chceš být paranoik a tvrdit, že gay a lesba mohli být napadeni spolužáky ze zcela jiného důvodu a že třeba jejich orientace ani v rámci nadávání nebyla zmíněna, tak prosím. Ale i kdyby, ve všech jazycích je buzna jedna z nejpoužívanějších nadávek, takže by to zaznělo stejně.
01. 05. 2017 v 11:45Off-line Pepous  (23/-/-)
a jak to dopadlo, potrestali nějak ty útočící zakomplexovaný p******ty?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload