Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nečekej, přihlas se a staň se novým Gaymanem roku 2015!

Již příští měsíc se v pražském Piano baru na Milešovské 10 od 11 hodin uskuteční casting 14. ročníku charitativní soutěže Gayman Česko Slovenska.

O složení finalistů rozhodne castingová porota, v níž zasedne například úřadující Gayman 2014 Daniel Fröhlich, Gayman 2012 a pořadatel Duhového plesu v Ostravě Marek Zlý, Mr. Bear 2013 Jan Pribilinec, zpěvačky a kmotry soutěže Marie Pojkarová a Eva Burešová, předseda Jihočeské Lambdy Karel Veselý, umělecký maskér Pavel Pavlovský, finalistka České Miss Zuzana Juračková, zástupce modelingové agentury, moderátoři finálového večera, zástupce travesti scény či prezident soutěže.

Daniel Fröhlich, Foto: TZ

Finalisty večer čeká Valentýnská DOKTOR Párty, kde budou oficiálně představeni a na diváky čeká speciální welcome drink, tombola, travesti show či soutěž o hodinky společnosti Storm London za 5 tisíc korun.

Daniel Fröhlich, úřadující Gayman, má od svého zvolení docela nabitý program. Hned po zvolení předal hygienické potřeby, tak jak slíbili pořadatelé, za účasti travesti skupiny Scandal Ladies z Brna, starým a nemohoucím lidem. Zúčastnil se několika akcí a čekají ho další. Krom castingu, kde se bude vybírat finálová sestava, z níž vzejde jeho nástupce, se Daniel připravuje také na Duhový ples v Ostravě, který se uskuteční 14. 3. 2015. Tam byl pozván svým předchůdcem Markem Zlým, který ples se svým registrovaným partnerem pořádá.

Daniel Fröhlich, Foto: TZ

Největší přípravy však jsou kolem odletu na mezinárodní soutěž Mr. Gay World 2015, která se koná v Jihoafrické Republice, a kde bude Daniel reprezentovat Českou republiku. Mr. Gay Europe byla zrušena a tak Mr. Gay World je jedinou mezinárodní soutěží a Gayman má licence na vyslání delegáta i na další rok.

Finalisty Gaymana 2015 čeká v květnu soustředění v Jizerských horách, druhé (srpnové) soustředění je prozatím v jednání, finále se koná 19. 9. 2015 v Praze.

Přihlášku najdeš na igayman.cz, vyhrát můžeš ceny za několik tisíc eur a reprezentaci na Mr. Gay World 2016. Gayman je tradice.

Gayman totálně zabodoval! Získal licenci na Mr. Gay World 2015 a 2016

8 důvodů, proč se zúčastnit soutěže krásy Gayman 2015

Titulní foto: © Depositphotos.com/bdibdus

Onload

1 názor ke článku

19. 01. 2015 v 09:57Off-line Jindra01  (65/-/-)
Kdo asi zastoupí jižní Čechy? Jihočeská Lambda je připravena pomoci v přípravě nebo i finančně našim jihočeským gayům přihlášeným do této soutěže. Dejte nám o sobě vědět.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload