Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

První anální sex? Hlavně pomalu, pomalu, pomalu…

Máte přítele a chcete mu dát to, po čem touží, tedy vyspat se s vámi? Ale ještě nikdy jste to nikomu nedovolili? Je to případ hlavně teenagerů, kteří budou anální sex zkoušet poprvé. Pokud zvládnete pár základních pravidel, není se čeho bát.

Předně je třeba si uvědomit, že zadek máme od něčeho jiného, než je soulož. A penis není určen ke strkání do zadku. Rovnice je to jasná. Proto je základem hygiena. Ideální je, když se pasiv, tedy ten, do jehož zadečku zamíří penis aktiva před souloží, vyčistí. V každém případě se vyplatí pár hodin před sexem už nejíst a dojít si na velkou. Ideální je i anální sprcha, postačí odšroubovat hlavici sprchy a pár vteřin si anál napouštět vlahou vodou. A vše samozřejmě „vypustit“. Příjemné to rozhodně není. Tento krok tak po čase většina párů vypustí a věřte, že pokud jste se zrovna hodinu před sexem nenacpali jogurtem a třešněmi, tak špinit nebudete.

Pak už stačí hlavně uvolněná atmosféra a dlouhá, dlouhá předehra. Uvolněte se, dejte si vanu, ideálně i vínečko a mazlete se, líbejte se, dotýkejte se. Důležité je nic neuspěchat. „Pokud půjdete na anální sex poprvé, je jasné, že svaly v okolí análního otvoru budou stažené, nejsou na to zvyklé,“ říká doktor Jaroslav Procházka. Svaly je potřeba cvičit, jako každý jiný, aby se naučily roztahovat bez bolestivého odporu.

Foto: © Depositphotos.com/katalinks

„Začínajícím párům bych proto doporučil nejprve jemnou masáž v okolí konečníku, laskání a postupné pomalé roztahování. Nejprve třeba prstem s nasazeným kondomem. Při všem používejte hodně, ale opravdu hodně lubrikantu. Šetřit se tu nevyplatí,“ dodává Procházka. To může trvat i půl hodiny, než si konečník zvykne na prst, postupně můžete zkusit dostat tam prsty dva. Pokud jde vše hladce, použijte vibrátor, nebo dildo s pořádnou dávkou lubrikantu. Zasouvejte jej opravu velmi pomalu a jen po malinkých částech, třeba s přestávkami. Poprvé budete mít nejspíš pocit, že se každou chvíli „pokadíte“. Ale nebojte, je to skutečně jen takový zvláštní pocit.

„Až, když se podaří zvládnout tyto praktiky, může pár zkusit klasický anální sex. Ze začátku je potřeba přirážet skutečně jemně. Samozřejmostí je ochrana penisu kondomem, a to už proto, že anální prostor je plný pro penis nebezpečných bakterií a jednak jako ochrana před pohlavními chorobami,“ dodává sexuolog. Samozřejmě na to můžete vlítnout také rovnou, nejspíš to ale nedopadne dobře, pasiva to bude příliš bolet, půjde-li to vůbec a aktiv si to tím pádem neužije ani teď, ani dost dlouho po tom.

Pak už zbývá je užívat si skvělý sex. Jaké bylo vaše poprvé? Vrhli jste se na to rovnou, nebo s důkladnou „předehrou“?

Bezpečný sex: 8 rad, jak se nenakazit HIV

Tento kondom pozná, jestli máte pohlavní nemoc

Titulní foto: © Depositphotos.com/wtamas

Onload

4 názory ke článku

11. 07. 2015 v 17:42Off-line Spider.27  (38/185/71)
ale hlavně taky s někým ke komu něco cítíte !!!
Souhlasím - 49   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
12. 07. 2015 v 18:30Off-line Danecek16  (26/169/-)
Tak jako já nevím, ale mě to chvilinku na začátku bolí pokaždé :/
14. 07. 2015 v 21:58Off-line Betonica  (39/191/93)
Takze takto:

1) "V každém případě se vyplatí pár hodin před sexem už nejíst..."
- Totální nesmysl. Potrava přece projde trávícím traktem za víc než "pár" hodin. Tedy mělo-li by "nejíst" fungovat, pak by bylo potřeba nejíst alespoň 12 hodin předem. Po pár hodinách budete mít akorát tak hlad a obsah střev rozhodně neopustí své místo. Klidně se najezte. Láska přece prochází žaludkem :)

2) "Tento krok tak po čase většina párů vypustí a věřte, že pokud jste se zrovna hodinu před sexem nenacpali jogurtem a třešněmi, tak špinit nebudete."
- Nesmysl. Ani po letech nepodceňujte přípravu, je-li to možné. "Špinit" samozřejmě budete, protože neumytý anál prostě "špiní".

3) "Uvolněte se, dejte si vanu, ideálně i vínečko..."
- s alkoholem velmi opatrně. Není pravda, že pomáhá. Jen velmi malé množství. A tím malým množstvím se myslí 2 až 4 deci vína, ne víc.

Zbytek je asi dobře napsaný. Na můj vkus trošku moc eufemicky a romanticky, ale je to tak. Méně je v těchto věcech vždy více.
16. 08. 2019 v 11:24Off-line Davidog  (45/190/92)
Moc pěkný článek, děkuji. Pomohl mi :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload