Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gaymani 2015 míří do Ostravy i na Slovensko

Úřadující Gayman a Gayman Internetu 2015 Marek Gajdoš míří, společně s 1. vice Gaymanem a Gaymanem Sympatie Ladislavem Ághem a 2. vice Gaymanem Dominikem Bubákem, do Ostravy na Duhový ples. Ten se koná již tuto sobotu 5. 3. 2016 v Ostravském hotelu Clarion. Duhový ples pořádá Marek Zlý (Gayman 2012) se svým manželem Jirkou již pošesté.

Na plese se, kromě tří nejsympatičtějších gayů Česka a Slovenska 2015, můžete těšit také na muzikálovou divu Hanku Křížkovou, skupinu Verona či bohatou tombolu, jejíž hlavní cenou je cool skútr. Své umění, akrobacii na stuhách, předvede také vítěz Gaymana 2015, Marek Gajdoš.

Hned další týden čeká Gaymany cesta ještě dál, a to do clubu Shanghai ve Vrútkách, kde se koná historicky první „Gayman Night Slovakia“. Zde se návštěvníci mohou těšit na soutěže o vstupenky na finále, ale také o certifikát porotce finálového večera. Ty rozdají pořadatelé čtyři. První byl předán na castingové party v clubu Piano v Praze.

Kromě soutěží si mohou návštěvníci pořádně zatancovat na hudebních hitech, které do uší bude „tlačit“ DJ Pedro.

Gayman již představil i své finalisty na rok 2016:

Podívejte se: Těchto 9 finalistů se utká o titul Gayman 2016

Byli vybráni 13. 2. 2016 v pražském Piano Baru, na jediném castingu, který pořadatelé avizovali. Finalisty v červnu čeká 4denní soustředění a 10. 9. 2016 finále. 

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload