Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Novou hlavní hygieničkou je Gottvaldová, zaměří se na boj proti HIV/AIDS

Počet osob infikovaných HIV v Česku strmě přibývá, nová hlavní hygienička Eva Gottvaldová si proto dala HIV/AIDS jako jedno z hlavních témat, kterým se chce ve své funkci věnovat. Je to bezesporu dobrá zpráva. Zaměří se také na výskyt klíšťat, kterých je letos enormní množství.

Pokračovat bude v národní strategii ochrany a podpory zdraví a prevence nemocí, označené jako projekt Zdraví 2020. Jednou ze strategií je zaměření se na infekční onemocnění, kde kromě HIV/AIDS je také zmíněný syfilis, který má od roku 2007 vzestupný trend u mužů mající sex s muži.

U syfilidy je nutné upozornit, že se oproti HIV přenáší mnohem snadněji. K přenosu dochází nejen nechráněným análním stykem, ale i orálním.

Česko zaznamenalo 18 nových případů infekce HIV a 1 úmrtí na AIDS

Rady pro HIV pozitivní v oblasti prevence, léčby a občanských práv

Bezpečný sex: 8 rad, jak se nenakazit HIV

Titulní foto: © Depositphotos.com/belchonock

Onload

2 názory ke článku

20. 07. 2016 v 21:37Off-line Vojtas1999  (25/-/-)
Stejnak jakékoliv způsoby nepomůžou a naše komunita se pak diví..proč si o nás lidé myslí to, co si myslí. Mimo jiné to, co povídala paní Nytrová bych z půlky souhlasil. Bohužel většina homosexuálně zaměřených jedinců jsou vážně tak podlý a zvrhlý, že není divu, co o naší komunitě pronesla. Když se promiskuita v naší menšině stává téměř dominantem. A jednou se to vymstí a homosexuály vyhladí. Je to můj názor, takže s případnými nesouhlasy počítám.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 07. 2016 v 21:05Off-line Notysek  (52/183/72)
s paní poslankyní se moc souhlasit nedá ... nenašel jsem jediné téma se kterým bych mohl... ano , mohl bych tu demonstrativně střílet do vlastních řad , ale proč bych to dělal...řeči jací homosexuálové jsou mi přijdou úsměvné...jsem jaký jsem a nevidím důvod se komukoliv omlouvat . šupáci a šmejdi jsou i v hetero skupině , jen jsem nezaznamenal , že by hetero většina nadávala na hetero většinu...a taky bych mohl alibisticky dodat je to můj názor...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload