Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

V Brazílii stoupá násilí proti gayům. Známé osobnosti proto natočili toto video, kterým bojují proti homofobům

V současné době se v Brazílii rozšiřuje násilí proti LGBT lidem. Navzdory tomu, že země hostí v Sao Paulu jeden z největších Gay Pride festivalů na světě a poskytuje řadu zákonných práv, jako je manželství osob stejného pohlaví je často označována za jedno z nejnebezpečnějších míst pro LGBT.

V loňském roce bylo reportováno, že za posledních 4 a půl roku bylo zabito 1 600 LGBT osob. Což v průměru znamená, že denně je zabita jedna LGBT osoba na základě zločinu z nenávisti.

Aby se o této situaci zvýšilo povědomí, tak brazilský zpěvák Yann natočil hudební video o tomto problému s podporou několika osobností, včetně Celine Dion, Britney Spears, Demi Lovato, Boy Georga a dalších.

Samotná píseň nazvaná „Igual“ je charitativním singlem. „Bohužel, většina světa si neuvědomuje, že Brazílie je pro LGBTI komunitu neuvěřitelně nebezpečné místo“, řekl Yann MuuMuuse.

Další osobnosti, které se objevují ve videu jsou Lorde, Chelsea Handler, Diplo, Dita Von Teese, Jason Mraz, Mel C, Chainsmokers, Nico Tortorella a mnoho dalších. Veškeré výtěžky z prodeje singlu budou směřovat na charitu Grupo Arco-Íris, která pomáhá brazilské LGBT komunitě.

Exkluzivně: 7 LGBT+ filmů v Karlových Varech

Žádné gay sňatky v Rumunsku! Na podzim chystá referendum o rodině, vrátí se do minulého století?

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

18. 11. 2017 v 21:44Off-line Glitter  (31/167/54)
Celine ❤
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload