Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kapela Slza a Celeste Buckingham natočili videoklip „Na srdci“ o nezapomenutelném rozchodu dvou lidí

Jedna z aktuálně nejpopulárnějších českých popových kapel Slza spojila své síly s vynikající slovenskou zpěvačkou Celeste Buckingham a vznikl tak československý duet s názvem „Na srdci“. Emotivní píseň, která pochází z výtečného alba Holomráz, dokresluje skvěle zpracovaný slow motion videoklip v režii Radima Věžníka.

Na srdci je po Létu lásky druhou písní, ve které kapela Slza oslovila ke spolupráci dalšího interpreta. Tentokrát se jím stala jedna z nejlepších slovenských zpěvaček současnosti Celeste Buckingham, jejíž skladba Crushin‘ My Fairytale se umístila v prestižní hitparádě Billboard a rovněž získala nominaci MTV Europe Music Award pro nejlepší český/slovenský výkon a před pár týdny vydala své nové album Bare

Skladba Na srdci je o rozchodu dvou lidí, kteří se snaží svůj vztah ukončit tak, aby v jejich myslích zůstal jako krásná vzpomínka. Příběh je vyprávěný prostřednictvím jejich vzpomínek a má otevřený konec, tudíž má ve výkladu divák volnou ruku.

„Hlavní dějová linie videoklipu se odehrává na terapeutickém sezení a točila se ve slow motionu, aby se následně docílilo temné a syrové nálady scén. A to vypadá tak, že se vše točí do písničky, která je ve dvojnásobně zrychleném tempu včetně zpívání. Když jsme takto museli zpívat a poslouchat písničku celý den, vypadalo to, že díky natáčení budeme všichni muset vyhledat terapii skutečnou,“ komentuje se smíchem Petr Lexa a Lukáš Bundil vznik klipu.

Klip se natáčel převážně na Hradčanském náměstí v nádherných reprezentačních prostorách Martinického paláce, kam veřejnost běžně nemá přístup. Den natáčení exteriérů byl v té době jediným dnem, kdy v Praze sněžilo, což perfektně podpořilo celkovou atmosféru videoklipu.

Titulní foto: 

Onload

1 názor ke článku

12. 02. 2018 v 17:12Off-line Misanek007  (24/-/-)
p**ovina
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload