Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Na internetových diskuzích se píše: „Gayové přece nemůžou mít děti!“ David Vaníček vtipně vysvětluje, proč to není pravda

Gayové přece nemůžou mít děti,“ občas zaznívá od různých chytrolínů v internetových diskuzích. David Vaníček proto v novém videu na kanálu Dva tátové vysvětluje, co každý muž opravdu potřebuje pro to, aby mohl mít dítě – bez ohledu na orientaci. 

Nutno dodat, že David Vaníček ví, o čem mluví. Se svým partnerem Michalem vychová dvě krásné dcery, které jim porodila náhradní matka ve Spojených státech.

Titulní foto: youtube.com

Onload

2 názory ke článku

27. 02. 2018 v 18:30Off-line Betonica  (39/191/93)
Prima video. Jen jedna technicka. Davide, kdyz neco ukazujete do kamery (nebo publiku), je potreba zrcadlove otocit smer ukazovani. Pro vas totiz zleva doprava je pro nas divaka zprava doleva. :) Takze priste to ukazte pro vas trochu neprirozene obracene a my to uvidime presne tak, jako byste to ukazoval nam.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 03. 2021 v 16:04Off-line Mikaela  (49/176/60)
Proč vyhledávat náhradní matky když to jde i jinak.Jsou kliniky kde jsou i technické studie kde je možné mít vlastní dítě aniž by ho rodila náhradní matka což ze zákona se může zpětně i o něj přihlásit .Jenže tu už se čaruje jinak a mít dítě před očima jak my roste a vidím nad jeho hodnotami je ten nejlepší pocit kterou může mít i LGBT matka i když ho nenosí pod srdcem ale vidí na něj a může si po čase i na něj i s citem sahnout a dát mu jistotu že není samo tahle technologie u mne má prio***u je to sice jako sci-fi ale jedna studie už se děje .
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload

Podívej se na další – Gay youtuber:

Podívej se na další – Adopce dětí homosexuály:

Podívej se na další – David Vaníček:

Podívej se na další – Dva tátové:

Podívej se na další – Youtuber:

Mohlo by tě zajímat:

Nejnovější články:

OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload