Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jan Zelenka: „Ale můžeme zůstat přátelé.“ Také vám to řekl bývalý partner?

Kolikrát vám váš ex řekl, že byste i tak mohli být přátelé? Ale je vůbec možné po ukončení vztahu být se svým ex jen kamarád? Asi nejtěžší část, je sledovat ho, jak randí s někým jiným. Popadne vás chuť tu lacinou ku**u chytit za vlasy, a vyhodit ven z baru.

Cítíte pocity typu: „Jak to, že ten hajzl je šťastný? Měl by trpět za to, co mi udělal.“ Přesto si člověk drží tu vážnou tvář, a předstírá, že mu to je jedno. Jistě. Neříkám, že ho nenávidím, ale kdyby náhodou měl autonehodu, a byl u silnice v plamenech, ani bych nezastavil ho pomočit. A kdybych byl jediný široko daleko s mobilním telefonem, abych zavolal záchranku, radši si zavolám rozvoz pizzy. Znáte ten pocit všichni, že?

Jen ať trpí! Nechť mu příští b**wjob udělá žralok!

Jenže otázkou je, proč je to tolik složité být jen přátelé?

Bohužel, jedna věc je v nás zakódovaná, i když občas nechceme – srovnáváme. Stále nám v hlavě běhá milion otázek typu: „V čem je tahle št***a lepší, než já?“ Zvláště když jeho nová známost nosí tak velkou vrstvu make-upu, že byste do ní vyryli i epos o Gilgámešovi, jako do staré hliněné destičky.

Jenže zdání klame. Často posuzujeme nejen dle vzhledu, ale díky předchozím zkušenostem. Takže tím chci říct, že lidé mohou být uvnitř jiní, než jak působí. Třeba je chytrý. Třeba je bohatý. Anebo má jen velké genitálie. Kdo ví.

Je jedno, jak člověk vypadá

Tyto předsudky ohledně vzhledu fungují i obráceně. Já osobně zastávám názor, že je jedno, jak člověk vypadá. Pokud má hnusnou osobnost, je hnusnej celej. Nejde tedy jen o vzhled, oblečení, nebo make-up.

I když někteří by ten make-up měli zkusit asi jíst, aby byli krásní i uvnitř. Mluvím o pokrytcích, lhářích, manipulátorech, sociopatech, a kre**nech, ale s hezkou tváří.

Proč je tak těžké být kamarád se svým ex?

Možná proto, že od přátel očekáváme loajalitu, podporu, a na přátele se díváme, jako na přátele. Nemáme flashbacky toho, jaký je s nimi sex. Navíc setkávání se se svými bývalými nám mohou spouštět dávné city. Zvláště, když naše bývalé zahlédneme s někým novým. Nejhorší je, když on už začal znovu randit, ale vy máte stále emoční šrámy.

Ale jsou i výjimky. Ne všichni jsou takoví. Přesto život mě naučil, že „čím méně lidí kolem sebe máte, tím méně musíte řešit s***ek“.

Zůstali jste kamarádi se svým ex? Napište nám do komentářů pod článek.

6 přiznání gayů: Můj nejhorší rozchod

Myslí váš přítel při sexu na vás? Je dost možné, že ne

5 vět, kterými můžete ublížit ex při rozchodu

Titulní foto: © Depositphotos.com/feedough

Autor článku se vysmívá stereotypům a chce jednoho dne změnit pohled lidí na gaye. Natáčí videa na svůj YouTube kanál a píše si vlastní blog.
Onload

2 názory ke článku

29. 06. 2017 v 13:52Off-line DaliborLuke  (24/175/75)
Řekl bych že důvodem proč dvě osoby které se dříve milovali nemohou být přateli je kvůli té zas**** ideologii vztahů. Nejprve jsou jako magnety opačné polaryty kteří se přirozeně přitahují pak dojde k tomu že se polaryta zmení na dva zaporné vodiče logicky nevodiče protože k tomu aby energie - neboli láska obvodem proudila je za potřebí jednoho - a jednoho + vodiče.. Jde jen o tu chemii a fyziku.. Když už ta chemie nebo fyzika není , není láska a logicky se z lásky stává nenávist. Jde oto že celá ideologie je postavená na celkem dost stupidních základech. Kamaradi, vic než kamaradi, první pusa , vztah , první sex , negativnví věci ohrožující budoucnost danného pàru, někdo třetí, rozchod, bloknutí na soc. Sítích. Uplné vymazání ze "života".. Jenom že v jednom znich zůstává trocha té chemie a stále přemýšlí dad tím druhým.. .. Má to ještě šanci? Proč mě vyměnil za tokovou pí** s ocasem a pod. Vždy je v tom vztahu ten najivista.. Pak už ti jen dochazí s jakým že prasetem jsi to s*****il nebo to, kolika drahého času jsi s tím stupidním ká*em ztratil..
25. 08. 2018 v 13:02Off-line Pepous  (23/-/-)
Já jsem taky zůstal s jedním klukem jen kamarád, ale nic proti tomu nemám.
Nezazlívám mu, že si našel někoho jiného.
Kdo ví, třeba je to tak i dobře, třeba by jsme si lezli v jedný domácnosti nanervy takovým způsobem, že by jsme se časem navzájem pozabíjeli. :-D
Nemůžu říct, že bych ho měl míň rád.
Je to člověk na kterýho nemůžu dopustit a na kterýho se můžu spolehnout i přes to co se stalo a nestalo.
Myslím, že když někomu na někom opravdu záleží, tak to jedno zklamání nemůže změnit. :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload