Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Poslankyně Karla Šlechtová: „Zákon o manželství gayů a leseb rozhodně podporuji!“

„Byla bych velmi ráda, kdybychom dosáhli úrovně několika prozápadních států,“ odpověděla bývalá ministryně Karla Šlechtová v nedávném rozhovoru v pořadu Štrunc na otázku, jak se staví k manželství gayů a leseb. V současné chvíli je pro ni důležité, že je Česká republika otevřena k diskuzi.

Zmínila, že některým politikům vadí adopce dětí homosexuály, které by zákon umožnil. „Mně osobně adopce určitě nevadí a budu tento zákon podporovat,“ dodala Šlechtová.

„Důležitá je rovnoprávnost mezi občany,“ napsala poslankyně Karla Šlechtová před hlasováním o manželství pro gaye a lesby

Bývalá ministryně obrany Karla Šlechtová: „Souhlasím s uzákoněním manželství pro gaye a lesby“

Titulní foto: video.info.cz

Onload

3 názory ke článku

16. 03. 2019 v 12:05Off-line Vasek698  (25/-/-)
To je sice úžasný, ale společnost není jen gay manželství, takže když už někoho sdílet, našly by se určitě lepší možnosti než tady paní exministryně. Tady se nám může líbit, ale v jiných polích politiky to není žádná sláva.
16. 03. 2019 v 23:22Off-line Fermin  (29/176/63)
"Některým politikům vadí adopce homosexuály, které by zákon umožnil." Pokud někomu vadí adopce, tak by si měl doplnit informace. Ony jsou už totiž dávno legalizované.
17. 03. 2019 v 17:55Off-line Vlado2  (61/180/80)
Výroky této dámy o ostatních politicích je nutné brát s rezervou - ona jen zřídkakdy ví, o čem mluví. A už vůbec bych si nebyl jistý tím, že si předlohu tohoto (či jiného) zákona vůbec přečetla - vložit jí cokoli do úst není nesnadné.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload