Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Adéla Horáková bojuje za manželství gayů a leseb: „Posunuli jsme se o obrovský krok dál!“

Včerejší jednání poslanecké sněmovny o manželství gayů a leseb sice hlasováním neskončilo, ale i tak bylo zajímavé. Debata se přerušila a v tuto chvíli ještě neznáme datum, kdy bude pokračovat. Je ale docela pravděpodobné, že se pokračování dočkáme už příští měsíc, a možná dojde i na samotné hlasování o tom, zdali zákon projde do druhého čtení.

„Je to už přes 280 dní, co jsme návrh zákona předložili, potřetí, co jsme ve sněmovně, a doufáme, že o něm budou poslanci hlasovat. Dneska jsme se posunuli o obrovský krok dál, debata byla dlouhá a zazněla spousta zajímavých věcí,“ říká právnička Adéla Horáková z kampaně Jsme fér.

„Spousta krásných příběhů, které nás podpořily, spousta poslanců, kteří chápou naše problémy a chtějí nám pomoct. Samozřejmě zazněly názory poslanců, kteří s námi nesouhlasí a mají názory úplně opačné. Myslím si, že je dobře, že ty názory slyšíme, slyšíme je my, slyší je i ostatní poslanci a ta diskuze je mnohem otevřenější, upřímnější a transparentnější. Za to jsme rádi, jsme rádi, že se návrh posunul dál,“ vysvětluje Horáková.

46 českých poslanců ze šesti stran chce uzákonit plnohodnotné manželství pro gaye a lesby

Titulní foto: facebook.com

Onload

1 názor ke článku

28. 03. 2019 v 06:05Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Obrovský krok dál směrem do p***le
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload