Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kdy je nejlepší udělat coming out? Youtuber Lukefry se svým bývalým přítelem Matějem Čížkem odpovídají v podcastu „Etcetera“

Při coming outu si nejdříve projdete vnitřní fází, kdy si homosexuální orientaci přiznáváte sami sobě. Poté automaticky přijde neméně složitá vnější fáze. „Je asi vhodné to říct rodině a nejbližším, ale není vaše povinnost coming outovat,“ říká Matěj Čížek v jedenácté epizodě podcastu „Etcetera“, kde se se svým bývalým partnerem věnuje tématu, které trápí spoustu mladých gayů.

„Připravte se na to, že pro člověka, kterému to řeknete, to bude šok. Obzvláště čím vám bližší člověk to je, tím to bude vnímat silněji a intenzivněji, a bude si pokládat stejné otázky, jaké jste si při vnitřní fázi coming outu pokládali vy. Neuspěchejte to,“ dodává youtuber Lukáš Fritscher (Lukefry), který vloni oznámil svým fanouškům, že je gay.

Jedenáctý díl podcastu si můžete přehrát zde:

Lukáš Fritscher a Matěj Čížek vydávají svůj společný podcast od října loňského roku. Nazvali jej „Etcetera“, což vychází z latinské zkratky „et cetera", kterou v češtině známe jako „a tak dále“.

Oblíbený youtuber Lukefry: „Na malých městech lidé pořádně nevědí, jak doopravdy vypadá homosexuální člověk“

Oblíbený český youtuber Lukefry je gay! „Jsem sám sebou a fakt šťastný,“ napsal

Český youtuber Lukefry: „Gay komunita má moji podporu. Být hetero, homo nebo bi je normální!“

Titulní foto: instagram.cominstagram.com

Onload

4 názory ke článku

26. 05. 2020 v 09:22Off-line Betonica  (39/191/93)
Bozinku. Uz jen cekam na video, ve kterem nam velemoudry jutuber poradi, kterak si spravne udelat mejkap na takovou velmi slozitou zalezitost. Uplne to vidim.

Dojata arci bukvice, ktera je jakoze doposud hetero, se pred kamerou s light ringy v ocich dojemne rozplace pri liceni sveho trudneho pribehu. Divak sotva udrzi slzy, protoze videt mladeho chlapce s divci vizazi, kterak lici svoje velke zkusenosti ze sveta sminek, insta a tiktok hejtu, ktere ho dozivotne poznamenaly, stoji jiste za soucit. Tesne pred zaverem se protagonista uklidni, aby celemu svetu slavnostne oznamil to, co jiz beztak vsichni vi: Spava s hosany a devcata se mu ani za mak nezamlouvaji. Slabsi povahy propadnou v freneticky potlesk, protoze takto otevrene se vyautovat je znamkou silne osobnosti. Tvrdsi divaci napisou pod video nejakej ten citatek, kterej si predtim nechaji poradit jako anonymove na zdejsi poradne. Jutuber sklidi tisice lajku a odberu, dostane se o neco vys na VIP zebricku trapnosti, aby nam vsem pri jine prilezitosti naserviroval dalsi obsahove a vizualne hutne video o videu, ve kterem pro zmenu popise, jak tezko bylo svoje coming outove video natocit.

A tim se dostavame na uplny zacatek. Cela tato prvoplanova show neni nicim jinym nez strojem na penize, prokliky a dalsi penize, (ne)priznane spoluprace s business sferou a dalsi penize z nich. Za me by byvalo daleko lepsi mene zvanit pred kamerou a vice se venovat skutecnemu lidstvi.
Souhlasím - 17   •  Nesouhlasím - 24  Nahlásit
29. 05. 2020 v 13:07Off-line Vasek698  (25/-/-)
Sice s tebou většinově nesouhlasí, ale mně se tvoje shrnutí líbí. :D Já si to chtěl zkusit poslechnout, ale z toho přeskakujícího hlasu jsem to hned na začátku vzdal. :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
31. 05. 2020 v 17:41Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Rady zbuznělé tragédky. Neskutečné.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
23. 07. 2023 v 08:34Off-line Mikaela  (49/176/60)
Prostě ze začátku říct je to spolubidlíci nebo kámoš na kalbu a potom říct je to partner
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload