Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Podepište on-line petici Jsme fér! Připomeňte poslancům a poslankyním, že si gayové přejí manželství pro všechny páry

Na manželství pro všechny páry čekají naše děti, celé rodiny, sourozenci, přátelé, sousedé a kolegové. Manželství poskytuje právní ochranu, stabilitu a jistoty, na které se každá rodina spoléhá v dobrých i špatných časech.

„Podařilo se nám získat již přes 80 500 podpisů pod papírovou petici za přijetí zákona o manželství pro všechny páry. V petici pokračujeme a podpisů chceme získat celkem 200 000. Věříme, že tak velké číslo poslancům a poslankyním připomene naše čekání i podporu napříč společností. Přidejte svůj podpis k naší on-line petici – společně to zvládneme!“ vyzývá Jsme fér, které petici organizuje.

Podpis zabere 30 sekund. Znění petice:

My, níže podepsaní, prostřednictvím této petice žádáme poslankyně a poslance, senátorky a senátory, aby přijali zákon, který umožní manželství gayů a leseb v České republice.

Český právní řád určuje dvě cesty, jak mohou lidé vstoupit do trvalého životního společenství – manželství a registrované partnerství. Jestli se můžete brát nebo jen registrovat, záleží pouze na vaší sexuální orientaci. Navíc oba instituty si nejsou rovny v právech a povinnostech.

Manželství vytváří pouto mezi dvěma lidmi, kteří se o sebe postarají v dobrém i ve zlém bez ohledu na sexuální orientaci.

Děkujeme.

On-line petici můžete jednoduše a rychle podepsat zde.

Titulní foto: youtube.com

Onload

6 názorů ke článku

04. 02. 2023 v 15:07Off-line Mikaela  (49/176/60)
Můj podpis už je daný jen je tu jedna stránka věci při debatach když se sejdou dvě generace tak hold to dopadá debaklem proto je lepší kdýž se jích zůčastní 40+ hold sme daleko progresivnější
08. 02. 2023 v 16:23Off-line Hrabuvka  (40/180/75)
Už je to trapný 15 let zbirat podpisi. Vyserte se radši už na to .
09. 02. 2023 v 10:07Off-line Scalar  (29/184/94)
Spíš by měl někdo jít a dát před všema chlapovi pusu, aby se to pak mediálně zviditelnilo. Takovýto sbírat podpisy ze stínů k ničemu nebude, leda že bys šel na Ameriku a ''fotobombnul'' přímej přenos.
26. 02. 2023 v 22:46Off-line Louky  (44/186/98)
Kdyby jste sbíraly podpisy na petici za narovnání práv a povinností v manželství a registrovaném partnerství , tak bych neváhal . Ale tohle ne , já protiargumenty chápu . Do značné míry jim i rozumím . Je napováženou , že když se uzákonilo registrované partnerství , tak že se to neudělalo rovnou tak , aby postavení partnerů v reg. partnerství a v manželství , bylo stejné . Naši poslanci v tomhle stejně nepomůžou . Budou se s Vámi fotit , usmívat se , ale pak se na Vás steně vykašlou , je to nepopulární , a nekoukaj z toho body u voličů , spíš naopak . Nejsme ve většině . Kdyby chtěli , už to dávno je .
Tahle snaha je marná .
19. 03. 2023 v 07:23Off-line Mikaela  (49/176/60)
Ono podpis je jedna věc ale dát pod to i koncept kde je lepší vypustit to co vždy bvypuštěno i v jiných zákonech za posledních 32 let a nahrazeno slovy v neutrální podobě což i v Bruselu ze slušnosti nazvali gender a šuma fuk jestli je ten takový či makový mě se jednou husarský kousek a přiblblému Kupkovy jsem zavřela hubu to už nevyskakuje před kamerou ale jen přiblblí novináři neumí co je to majetkové vypořádaní at´ je to ta či ona skupina
15. 04. 2023 v 14:02On-line HledamMladyPero  (58/184/70)
Problém těch vašeich 200tis je že to jsou maldý woke podporovatelé, ne buzny, který by opravdu chtěli dělat tuhle trapnou šaškárnu. Těch je asi 5 a těch leseb si 100. Normálním buznám je to u p***le a nám katolickejm buznám se z toho chc blít.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload