Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Blíží se první brněnský ples Queer Ball pro gaye

Queer Ball, první brněnský LGBT bál, událost, která by se měla stát tradicí v následujících letech pro brněnskou Queer scénu, začne 15. března 2013 od 19:00 v Kulturním centru Stadion, Kounicova 20 v Brně. Občanské sdružení STUD Brno jej připravuje pro všechny gaye, lesby, bisexuály, transsexuály, jejich přátele a Queer lidi ve stylu Black and White.

Prostorný sál a jeho přilehlé prostory umožní všem návštěvníkům si večer užít ať již na tanečním parketu nebo s přáteli u stolu.

„Chceme LGBT lidem nabídnout možnost strávit bez ostychu a bez předsudků plesový společenský večer, čehož by se pravděpodobně na akcích podobného typu nedočkali,“ říká Petr, jeden z organizátorů akce.

Moderátorka Ester Kočičková

Celým večerem bude provázet moderátorka, šansoniérka, textařka a zpěvačka Ester Kočičková. K poslechu a tanci během večera zahraje skvělý výběr hudebních stylů od rockpopu, přes latinskoamerické rytmy, funk, soul až po taneční a jazzové standardy, živě v bohatém nástrojovém obsazení kapela Na šikmé ploše. Nebude chybět bohatý a pestrý doprovodný program, laser show a mnoho dalšího.

„Konkrétní program je zatím ve fázích příprav, ale to, že první Queer Ball bude moderovat Ester Kočičková, pro nás znamená mnoho, je to příležitost, jak udělat opravdu profesionální akci, na kterou budou všichni zúčastnění vzpomínat,“ říká Jirka, další z organizátorů akce.

Tombola

Součástí večera bude tombola, která bude naplněna zajímavými cenami od partnerů Queer Ball.

Například sportovní centrum Sport Balkán do tomboly věnovalo bezplatné vstupy na squash a bowling v Brně:

Bowling na Sport Balkáně v Brně

Vstupenky

Více informací o Queer Ballu naleznete přímo na webu www.queerball.cz. Na těchto stránkách je také možno si rezervovat vstupenky, které stojí v předprodeji 195 Kč.

Informace o události je možno najít také na Facebooku a speciálně k tomu vytvořené události.

Onload

1 názor ke článku

14. 08. 2023 v 03:49Off-line Toy  (100/178/70)
Samozřejmě nejen pro gaye!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload