Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Czeslaw Walek: Otec se s mojí homosexualitou nesmířil ani po 10 letech

Do talkshow „Snídejte šampaňské“ zavítal Czeslaw Walek, kde promluvil o rozdílech mezi Českem a Polskem v přijímání homosexuálů. Téma se následně stočilo k nedávné tragické smrti Filipa, synovce Ester Janečkové. Czeslaw sám prozradil, že svůj coming out udělal až v 27 letech, kdy měl v Praze pevné zázemí a mohl se tak připravit na případnou špatnou reakci rodičů – která také nastala.

Na konci uvolněně vysvětloval rozdíly mezi homosexuálními skupinami, kteří si říkají Medvědi a Kožeňáci.

Toto je strašné: Synovec Ester Janečkové spáchal sebevraždu, protože byl gay! Bylo mu teprve 14 let

Czeslaw Walek napsal dopis zesnulému Filipovi: Ahoj Filipe...

Titulní foto: youtube.com

Onload

9 názorů ke článku

10. 03. 2014 v 10:33Off-line THX1188  (40/183/90)
Opět bezva video...Redakce : Vy teda jdete do sebe - palec nahoru :D
10. 03. 2014 v 10:36Off-line NaKluky.cz  
Děkujeme :)
10. 03. 2014 v 11:41Off-line Fogacer  (55/172/61)
prýma rozhovor. jinak také dávám klukům z adminů palec nahoru :D
10. 03. 2014 v 16:27Off-line Poklad  (29/177/69)
palec nahoru proč? ten rozhovor nemá s nakluky nic společného, a byl v jiných článcích i dříve :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
10. 03. 2014 v 16:34Off-line Fogacer  (55/172/61)
Nevadí, ten rozhovor je sám o sobě příjemný a ač se to někomu nelíbí "jsme na stejné lodi", ač nerad škatulkuji. Palec nahoru za to, že to tu je a je jedno kdo to točil.
10. 03. 2014 v 17:17Off-line Clas  (29/-/-)
Ja si nemôžem odpustiť poznámku, že je, slušne povedané, samoľúbí. Pri približne 6:55 minúte sa ho moderátor spýtal, či takýto spôsob prezentácie skôr neškodí a on mu na to odpovedal, že či škodí brazílsky karneval prijatiu Brazilcov. Presne ako povedal moderátor, najlepšia obrana je útok, a že obchádza otázku... A ani potom nemal nijaké poriadne arugmenty, povedal, že pokiaľ nebudeme so spoločnosťou hovoriť, tak sa to nikam neposunie. Ale predsa je jedna vec o tom hovoriť rozumne a vkusne a je druhá vec organizovať niečo, o čom sám Czeslaw Walek v jednom rozhovore povedal:"Osobně jsem se hrozně bál lidí, kteří by přišli nazí. Kteří tam budou běhat po čtyřech s obojkem na krku a podobné projevy." Teda v skutočnosti, aj keď sa v tomto videu snažil tváriť tak, že nerozumie výčitkam, tak veľmi dobre vie čo na PRIDE mnohým ľudom prekáža.
Predsa nejaký katolícky sedliak kdesi z malej dediny, ktorý o slove "teplý" počuje tak asi dvakrát za rok a z toho raz pri konaní PRIDE, si urobí obrázok z toho, čo vidí v médiach, lebo vedome sa ľudmi LGBT asi nestretáva. A v médiach vídí exotov, ktorí síce nie sú nahí, ale normálnych ľudí nepripomínajú.
Ako to môže u neho zvýšiť toleranciu?
A naviac to napomáha k***ike aj zo strany vzdelaných ľudí, pretože o LGBT ľudoch sa zvyčajne veľmi nepíše, pričom PRIDE je najvýraznejšia forma akcie LGBT komunity, takže je jednoduché potom hovoriť, že homosexuáli sú magori, pretože najviditelnejší sú práve homosexuáli na PRIDE a, ako som spomínal, média dajú do novín tých najsenzačnejšich a najexotickejších ľudí, ľudí, ktorí nevyzerajú normálne.
Takže PRIDE je v skutočnosti kontrapruduktívny, pričom vidím, že jeho organizátori si to uvedoumujú a napriek tomu tvrdhohlavo a samoľúbo si ho obhajujú a organizujú. Prijmaniu u konzervatívnej spoločnosti to nenapomáha. A to je to, s čím máme problém. My nemáme problém s toleranciou u liberálnych ľudí, ale u silno konzervatívnych ľudí. A tým forma prehnanej a extravgantnej prezetácie ako je PRIDE určite nepríde normálna, a preto predsa nemôže pomôcť k tomu, aby nás začali chápať ako normálnych ľudí. Ja organizovanie PRIDE aj napriek spomínaným výčitkam od mnohých ľudí z LGBT komunity a dokonca tomu, že si organizátori sami uvedomujú negatíva tejto akcie, považujem za naprosto ignorantské, priam až arogantné.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
10. 03. 2014 v 21:23Off-line Poklad  (29/177/69)
ale proč palec nahoru tady a ne jinde? Proč zrovna tohle? V čem je to tak strašně úžasný?
15. 03. 2014 v 12:52Off-line THX1188  (40/183/90)
Poklade: palec nahoru z jednoduchého důvodu, protože to tu vyšlo! /I když to bylo k zhlédnutí i jinde, tématicky to patří na tento web/. Konečně něco, co má nějakou výpovědní hodnotu a ne jen rozplizlé články o ničem, nebo nikom. A ty taky, neustále, se ti něco nelíbí a člověku se už zdá, že umíš jen k***izovat, někdy i pochválená drobnost může motivovat lidi, kteří stojí za tímto webem. Když se ti tu nelíbí, nevím co tu furt děláš. Využíváš NaKluky zadara/jako 99%/ a možná by nebylo od věci, když jsi tak zdatný v IT jim nabídnout pomoc, abychom se dočkali už konečně nějakých změn a ne jen neustále kydat hnůj na něčí hlavu :D
25. 05. 2016 v 15:40Off-line Titan24  (30/168/56)
Já se upřímně jeho otci vůbec nedivím :D Raději bych gaye, co se nesnaží společnosti vnucovat svoji filozofii, že nás musí za každou cenu milovat....
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload