Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kadeřník Honza Klinkáček: Od kluka očekávám vášeň a sex-appeal

20letého kadeřníka Honzu Klinkáčka (Samuell) jste mohli nedávno vidět v instagramovém článku. Možná si ho i pamatujete z rozhovoru, ve kterém promluvil o svém coming outu. Rozhodli jsme se Honzu po téměř dvou letech znovu vyzpovídat.

Honzo, máš aktuálně přítele?

Momentálně nemám, jelikož mi práce zabere téměř veškerý čas. Nezbývá mi moc času na soukromý život, což v podstatě ukončilo můj předchozí vztah.

Takže trvalý vztah ani nehledáš?

Toužím po trvalém vztahu, který mě bude naplňovat.

Je těžké tě ulovit?

Je to v celku jednoduché. Když se zamyslím nad svými dosavadními vztahy, bylo to pokaždé úplně jiné. Záleží na okolnostech a charisma dotyčného. Má odpověď tedy zní, že je celkem snadné mě sbalit, ale není jednoduché se mi dostat pod kůži.

Co musí mít kluk, aby tě zaujal?

Postupem času jsem zjistil, že nemám na muže žádná kritéria, protože mne nakonec osloví úplně někdo jiný, kdo vůbec nespadá do mých požadavků, ale naopak mne zaujme úplně něčím jiným.

Kolik máš za sebou vážných vztahů?

Řekl bych, že za sebou mám opravdu vážný pouze jeden, což je vzhledem k mému věku akorát (smích).

Co považuješ pro udržení vztahu za důležité?

Důležitá je důvěra a tolerance. Nedávno jsem přemýšlel nad tím, že si každý do vztahu nese svůj balíček nároků, požadavků a očekávání, je pak těžké tyto balíčky rozbalit a propojit je.

Co od kluka ve vztahu očekáváš?

Že by vášeň a sex-appeal? (smích) Samozřejmě zmíněná důvěra a tolerance, všeobecný přehled, zájem o dění u nás a ve světě, móda, láska, opora, důvtip, zájem o mě, galantnost, soběstačnost, image, budoucnost, nezávislost a je fajn, když partnera baví jeho práce a je spokojen se svým životem.

Co pro tebe znamená „Sex na jednu noc“?

V mých nerozvážných mladých letech takový úlet byl, rozhodně bych ale nedával sexu na jednu noc velkou váhu.

V životě si jdeš tvrdě za svým, jsi takový i ve vztahu?

Jsem narozen v měsíci srpnu, tedy ve znamení lva. Odpověď je myslím tedy jasná. Důležitá je především důvěra a tolerance.

Honza česal 1. Vicemiss Liberec Open 2014

Co je tvá nejlepší a nejhorší vlastnost?

Soucítím s druhými lidmi, tedy asi pomoc blízkým. A ty negace, někdy se mi těžko přijímá kritika od lidí, kteří ještě sami nic nedokázali, ale mají neustále potřebu mě hodnotit a kritizovat. Kritiku přijímám v pohodě od lidí, kterých si vážím a kteří už mají něco za sebou. Myslím, že prostor pro špatné vlastnosti je již vyčerpán (smích).

Chodí se k tobě stříhat spíše muži nebo ženy?

Ženy převažují, protože o sebe více pečují. V poslední době jsem ale překvapen nárůstem mužů, zejména mladších.

Vědí tvoji klienti, že jsi gay?

Že by proto ten nárůst mužské populace? (smích) Ano, samozřejmě to vědí, a musím říct, že si velice vážím toho, jak skvělé mám klientky a klienty.

Mohou se se mnou dělit o svůj příběh a zatím jsem se nesetkal s nějakou negací, a to jsou opravdu různého věku. Naopak oceňují moji kreativitu, jsme jedna velká rodina. Ženy do mého salonu docházejí, protože chtějí být krásné, hýčkané a u toho si odpočinout, pobavit se a nechat si poradit.

Jaké teď frčí pánské účesy?

U mužů si myslím, že se stále drží elegance a klasika, tak jak jste nedávno psali.

Jaké největší chyby dělají kluci při péči o své vlasy, s čím se nejvíce setkáváš?

Je to opravdu různorodé. Mám strašnou spoustu kluků, do kterých by každý řekl, že vlasům věnují velkou péči, ale opak je pravdou. Většinou si vlasy opláchnou, nechají uschnout, ráno prohrábnou a parádní look je na světě.

Pak tu jsou ti, kteří vlasům věnují opravdu nadměrnou péči a přáli by si mít nejlépe úplně totožné vlasy jako první skupinka. Častým problémem je, že ta druhá skupina, která nemá tolik vlasů, je zbytečně zatěžuje gely, vosky s extra fixací a snaží se docílit objemu, nebo nějakého stylu, který není vhodný jak pro jejich tvar obličeje, tak vlasy. Ale od toho máme každý svého kadeřníka, se kterým svoje nedostatky konzultujeme. Před rokem jsem čtenářům NaKluky.cz v článku radil, jak vykouzlit pořádný účes.

Jak relaxuješ a čím se odreagováváš?

Mým snem bylo být pánem svého času, a to se mi splnilo. Snažím se relaxovat, co to jde, ale protože můj volný čas už není tak nekonečný, snažím se využít každou minutu. Setkávám se s přáteli, jezdím za různými kulturními zážitky, nakupuji už snad úplně vše, protože to prostě potřebuji (smích). Ochutnávám nová jídla, wellness, poslouchám svou oblíbenou hudbu, někdy zajdu na nějakou party nebo naopak do přírody.

Jaké jsou tvoje největší zájmy?

Z pracovních zájmů vlasy, kosmetika (vizážistika) a image – celkový vzhled člověka. A z relaxačních móda, jóga a nedávno mě hodně oslovil buddhismu. Hodně mě naučil a dost mě uklidňuje.

Co tě na buddhismu zajímá?

Nepoznaná touha, objevovat a poznávat nové.

Vadí ti make-up u kluků?

Nevadí, je to každého svobodné rozhodnutí. Poslední dobou jsem zjistil, že méně je někdy více. Každý den ve svém zaměstnání se setkávám s muži, metrosexuály i manažery, kteří o sebe pečují. Podotýkám, že se nemusí jednat pouze o make-up, ale o různé kosmetické produkty, které sjednotí tonus pleti a zakryjí drobné nedokonalosti. Péče o pleť je velice důležitá.

Dáváš si na svém vzhledu hodně záležet, jaký je tvůj každodenní ranní rituál?

Má image je moje práce. Každá, kdo pracuje s lidmi, by si měl velmi zakládat na svém vzhledu. Stala se pro mě důležitá péče o pleť ráno i večer. Nikdy si nezapomenu dát ráno kávu.

Koho si z českých známých gayů nejvíce vážíš?

Opravdu velice zajímavý je Robert Vano. Jeho fotografie jsou úžasné.

Honzovy nejoblíbenější designové nůžky s ostřím broušeným diamantem

Jsi spokojený?

Já si opravdu nemohu stěžovat. Nedávno můj salon oslavil 2 roky své existence, mám kolem sebe super tým lidí, hodlám rozšiřovat a zvětšovat. Když se bavím s kolegy, kteří mají své fungující salony třeba 15 let, tvrdí, že doba před lety byla produktivnější. Já ale zatím nemohu tuto situaci hodnotit, nepodnikám tak dlouho.

Kluk z Instagramu: 30 sexy fotek mladého kadeřníka Honzy Klinkáčka

Honzův profil: Samuell

Titulní foto: Honza Klinkáček

Onload

9 názorů ke článku

25. 04. 2015 v 08:51Off-line Arthas  (73/-/-)
Proč?
25. 04. 2015 v 15:05Off-line Colombo  (103/192/90)
Tak mu tady redakce alespoň umožnila reklamu (jeho práce).
25. 04. 2015 v 15:50Off-line Alexplesl  (34/177/64)
Je to opravdu trapné a čím dál horší ;)
25. 04. 2015 v 17:11Off-line Tull  (27/172/50)
Už tu chybí jen nabídka na dvě ostřihání zdarma.
26. 04. 2015 v 11:49Off-line WolffieTH  (30/165/60)
kvůli takovejm se stydím že jsem teplej .,...,..
02. 02. 2016 v 22:51Off-line Zdendil  (30/175/70)
wolffieTH:moje slova díky že jsi to napsal za mě;)
02. 02. 2016 v 22:52Off-line Zdendil  (30/175/70)
Díky TOME.
17. 12. 2016 v 08:46Off-line Betonica  (39/191/93)
Říkám si, nakonec proč ne. Podle fotek Honza dělá svoji práci dobře. Zejména dámám opravdu vykouzlil na hlavách pěkné střihy. Honzova image (co ty dlouhý lakovaný nehty???) je jeho image. Mně se zdá příliš feminní, příliš měkká, ale to je jistě věcí vkusu. Honza mě potěšil také tím, že nerazí teorii, že péče o vlasy je základ všeho. Já jsem muž ze skupiny I., tedy umyju vlasy, oblíknu se a cestou mi vítr vyrobí účes.

Sečteno podrtženo: Klidně bych se stavil na střih, na kávu v soukromí to nevídím.
30. 06. 2017 v 15:34Off-line Powlusik  (37/179/69)
Betonica: Zase šikovný a chytrý komentář. Žádné zbytečné frajerství. Tvoje komenty fakt můžu! Těším se na další! Poul
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload