Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Horké léto je tu, už jste se milovali venku?

Konečně dorazilo horké léto. Tedy ne každý je z toho nadšený, ale jednu výhodu to má. Hlavně pro mladé to znamená ohromnou svobodu v tom, že i když mají doma rodiče nebo i sourozence, mohou se vyřádit venku bez jejich dohledu, a pochopitelně tím myslíme vyřádit se vším všudy. I v noci se dá spát pod širákem, teplota neklesá pod 20 stupňů a tak lze dělat venku opravdu všechno.

„Naposledy jsme si takhle užívali v parku nedaleko Petřína, bylo to trochu napínavé, aby nás někdo nepřistihl, ale tma docela dobře maskuje. Dokonce jsme tam viděli i jiné páry, které se navzájem neotravují ani nenapráskají,“ směje se osmnáctiletý Honza z Prahy. „Je lepší využít nějaké křoviny a schovat se za nimi, vzít si třeba i deku, je to příjemnější,“ říká Honza.

„S přítelem jsme si ještě vzali do batohu gumy, lubrikant a láhev vína. Koukali jsme na hvězdy, povídali si a pak to přišlo, nádherně jsme se milovali,“ líčí mladý student. „Pochopitelně u toho člověk musí být potichu a nenápadný, nikdo není zvědavý na váš sex, natož když jsou to dva kluci,“ dodává se smíchem.

Ilustrační foto (Foto: © Depositphotos.com/Changered)

Využít lze ale i stráně u opuštěných rybníků či volně přístupných přírodních koupališť, kde se v noci nikdo nekoupe. Spojit to můžete i s koupáním bez plavek. Větší erotiku už si snad nelze ani představit. Někdo si dokonce užívá v létě i milování na pláži u moře na dovolené.

„Letěli jsme do Řecka na ostrov Kos, je tam pláž černá perla, kde je i bar s takovou opuštěnou diskotékou, asi to zkrachovalo, ale museli tam být zajímavé akce,“ vypráví jednatřicetiletý Pavel z Brna. Po ostrově jezdili s přítelem na motorkách a tuto pláž objevili náhodou. Právě u zmíněné diskotéky je nádherná pláž s jemným udusaným pískem ležící pod skalami, kde až na pár ptáků (myšleno opeřenců) nikoho nepotkáte.

„Pravda občas tam na někoho narazíte, ale díky zákoutím, které tvoří skály, na vás nikdo nevidí. Leželi jsme s partnerem nazí na pláži a jen vlny moře nás namáčely a pořád jsme se líbali. Byla to nejkrásnější romantika, co jsem zažil,“ vzpomíná. „Vzájemně jsme se mazlili, líbali a pak i vyhonili,“ popisuje Pavel. „Anální sex na pláži opravdu moc nedoporučuji, jednak by vás mohl někdo vidět, a to vážně moc nezamaskujete a jednak zrnka písku v análu by nebolela jen trochu, ale hodně,“ dodává se smíchem.

Milovat se dá samozřejmě i v autě, ideálně na zadních sedačkách, nebo pro lepší pohodlí se sklopenými zadními sedačkami na celém prostoru od kufru. Vyberte ale místo, kde se pokud možno nikdo neprochází. Všude takových míst najdete plno, pod starými viadukty, slepé lesní cesty, anebo okolí v noci opuštěných stavenišť.

Léto je tu, tak hurá do toho! A nezapomeňte na repelent proti klíšťatům (předpokládáme, že jste očkovaní proti encefalitidě) a komárům, baterku, abyste se nepřerazili, gumy a samozřejmě lubrikant. Romantika může začít.

Jak to máte vy? Milujete se někdy venku, a které místo je vaše nejoblíbenější? Napište nám do diskuze.

Jak mít sex, když jsou rodiče doma? 8 tipů, jak si užít a nic nezkazit

Bezpečný sex: 8 rad, jak se nenakazit HIV

První líbačka s klukem? 7 tipů, jak to zvládnout a překvapit. Nemějte strach!

Titulní foto: Ilustrační foto © Depositphotos.com/Changered

Onload

9 názorů ke článku

07. 07. 2015 v 11:08Off-line Sense  (32/180/78)
Trochu jsem se včera venku pocuchal přes poledne na rande venku :P A večer ještě jednou venku, na jiném rande. Jojo, v létě to paří :D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 16  Nahlásit
07. 07. 2015 v 12:19Off-line Colombo  (103/192/90)
Sense: pane jo, ať žije promiskuita, ty se činíš.
Souhlasím - 21   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 07. 2015 v 18:10Off-line Fogacer  (55/172/61)
No sice už je to dýl ale s artnerem jsme na dovolené rádi vyhledávali místa v přírodě kde si zalaškovat :-) No patří to k létu :-) A nestydím se za to, nikoho jsme nepohoršovali.Bylo to super :-)
07. 07. 2015 v 19:07Off-line Pippin  (103/-/-)
Podle některých lidí tady byste se měli milovat jen s krucifixem
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
07. 07. 2015 v 23:28Off-line Steward185  (33/175/85)
V takových vedrech jako jsou teď, provozovat takhle fyzicky namáhavou činnost? :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
09. 07. 2015 v 00:17Off-line Nagato316  (27/183/-)
Ale jde anal u moře na pláži :)
11. 07. 2015 v 21:48Off-line Kubicek03  (31/-/-)
Nagato jo jde to věř mi :)
15. 07. 2015 v 00:22Off-line Betonica  (39/191/93)
Opatrně s tím outdoorovým divočením děti :)

Zákon o přestupcích - č. 200/1990 Sb., § 47 odst. 3 a 4 to vidí jinak než autor :)

Podle tohoto § se přestupku dopustí ten, kdo:
"c) vzbudí veřejné pohoršení,
d) znečistí veřejné prostranství, veřejně přístupný objekt nebo veřejně prospěšné zařízení anebo zanedbá povinnost úklidu veřejného prostranství."

Jinak se samozřejmě mějte rádi, dodržujte pravidla bezpečnějšího sexu, pitný režim a tak dále :)
18. 08. 2021 v 07:33Off-line Cef9  (45/175/62)
No nevim kde autor bydli, ale jak prsi, tak u nas je trava stale mokra, na lehnuti si na zem to rozhodneneni. A pres noc uz je zima :(
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload