Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

7 důležitých signálů jak poznat, že o vás má opravdu zájem (a není jen zdvořilý)

Všichni si dokážete představit následující scénář: potkali jste zajímavého kluka, byli jste na jedné nebo dvou schůzkách a opravdu se vám líbí. Ale cítí to stejně? Odpovídá jen ze slušnosti, nebo má také zájem o něco víc? Nedovolte, aby vás takové myšlenky dovedly k zbláznění a raději si přečtěte o signálech, které naznačují, že o vás tento kluk opravdu zájem má.

1. Napíše jako první

Tento bod je velmi zásadní. Pokud se vždy musíte jako první ozvat vy, tak se určitě nedá říct, že na vás myslí. Naopak, když se někdo ozve jako první, znamená to, že o komunikaci s vámi stojí – a to je bez pochyb dobré znamení.

2. Používá smajlíky

Ačkoliv to může znít hloupě, smajlíky, obrázky a gify jsou dnes součástí našeho digitálního slovníku. Samozřejmě, ne všichni jsou na smajlíky vysazení a jsou schopní komunikovat opravdu převážně díky slovům, takže pokud zprávy od daného kluka nejsou plné emotikonů, nemusíte se znepokojovat. Na druhou stranu, pokud jeden člověk neváhá používat mrkající smajlíky a srdíčka, zatímco ten druhý odpovídá stroze a odměřeně, tak nejspíš opravdu nemá zájem.

6 nejrozšířenějších GAY smajlíků: Má je hezčí Apple, Google nebo Facebook?

3. Místo psaní vám rovnou zavolá

Volání má oproti psaní mnoho výhod – místo čtení písmen slyšíte hlas toho druhého, dočkáte se bezprostřední reakce a pokud se zapovídáte, tak je to jedině dobře, protože si uvědomíte, že si máte co říct a třeba se rozhodnete pokračovat v konverzaci naživo.

4. Plánuje další schůzku

Když o někoho nemáte zájem, tak mu to buď upřímně řeknete, nebo mu přestanete odpovídat. Ale pokud někdo kromě toho, že vám napíše a zavolá, i navrhne další schůzku, tak si můžete být jistí, že o vás zájem má.

5. Představí vás svým přátelům

Seznámení s přáteli toho druhého je významný krok. Jestliže se nejedná o náhodné potkání na ulici, ale naplánované setkání, tak vězte, že o vás stojí – byť by se rozhodl seznámit vás třeba jen s jednou kamarádkou.

6. Svěří se vám s něčím trapným

Může jít třeba o příhodu ze školy nebo netradiční zlozvyk. V každém případě trapné historky nejsou něco, co by člověk vykládal každému – a určitě ne někomu, s kým by chtěl jen sex nebo vůbec nic.

7. Je upřímný v tom, jak to s vámi vidí

Dříve nebo později bude jeden z vás muset vznést otázku, zda spolu chcete mít vztah. Pokud je ochotný se na toto téma bavit, znamená to, že o nějakou formu vídání se s vámi stojí. Třeba je mu s vámi dobře a s nikým jiným se stýkat nechce, může ale také preferovat otevřené vztahy nebo kamarádství s výhodami.

5 signálů, že jste připraveni na vážný vztah

7 signálů jak poznat, že váš kluk není vhodný na vztah

7 signálů jak poznat, že váš vztah je u konce

Titulní foto: © Depositphotos.com/ikostudio

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

5 názorů ke článku

28. 05. 2018 v 19:02Off-line Colombo  (103/192/90)
Jo, něco tu dlouho chybělo...
29. 05. 2018 v 15:16Off-line I8051  (53/184/97)
Ano .. takze ho vyzkousejte tim, ze vyckavejte, az on napise, zavola, naplanuje dalsi schuzku a s necim se vam sveri a to tak dlouho, az si on si zacne myslet, ze ho mate na salamu. To je mi rada. JO! :)
29. 05. 2018 v 16:41Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
i8051: Taky jsem měl po přečtení dojem že je to spíš návod jak se chlapa zbavit, než jak zjistit, že po mně jede :D
30. 05. 2018 v 08:01Off-line SyTOM  (25/-/-)
Tak když se podíváme na autora tak hned pochopíte co je na tom špatně...:D
+ tenhle článek tu byl už tolikrát ze už je to smutný :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 06. 2018 v 17:12Off-line Somerone  (36/180/80)
Mám pocit, jako by to tu bylo pro náctiletý, není tu nic, co bych si ze zdravého selského rozumu nevyvodil :D Včetně těch smajlíků.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload