Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

7 důvodů, proč váš vztah nevydrží déle než tři měsíce

Čtvrt roku je relativně krátká doba, ale mnoho kluků v životě nemělo vztah delší než zhruba tři měsíce. Pokud to tak máte i vy, určitě vás zajímá, proč tomu tak je. Přečtěte si sedm důvodů, proč možná vaše vztahy trvají tak krátce.

1. Nevíte, co od vztahu chcete

Odpověď na otázku „Co od vztahu očekávám?“ byste měli znát ještě předtím, než se rozhodnete si nějakého přítele hledat. Se vztahem jsou ale spojeny i další důležité otázky: Co můžete partnerovi nabídnout vy? Co je ve vztahu prioritou? Tyto věci samozřejmě nemusíte řešit na první schůzce, ale po pár týdnech randění byste měli vědět, zda by vás vztah s daným klukem naplňoval.

2. Na vztah nejste připravení

Není nutné mít přítele za každou cenu jen proto, abyste všem mohli říkat, že jste ve šťastném vztahu. Někdy prostě není možné vztah navázat a důvodů se najde spousta – třeba toho máte moc ve škole nebo v práci, jste pořád zamilovaní do svého bývalého nebo nastala nečekaná životní situace.

3. Máte růžové brýle

Jste-li single už delší dobu nebo jste dokonce přítele nikdy neměli, můžete si představu vztahu a partnera idealizovat. Kluky kolem sebe pak bude vnímat jinak a může se stát, že budete zcela ignorovat důvody, proč se k sobě nehodíte. Váš kluk bude ale váš vztah vnímat více realisticky, a pokud usoudí, že vám to neklape, tak se s vámi rozejde.

Foto: © Depositphotos.com/feedough

4. Nejste schopní kompromisu

Žádný vztah se bez kompromisů neobejde, ale pokud chcete každý opravdu něco jiného a kompromis znamená, že ani jeden z vás nebude spokojený, pak byste spolu opravdu  neměli být.

5. Pořád pokukujete po ostatních klucích

Pro mnoho lidí je on-line seznamování návyková záležitost a nové zprávy kontrolují několikrát denně. Těžko se ale dokážete soustředit na jednoho člověka, když necháte desítky dalších, aby vás rozptylovali zprávami a nabídkami ke schůzce.

6. Máte o vztahu nerealistické představy

Zapomeňte na to, co jste viděli v romantických komediích a četli v románech pro dospívající dívky. Žádný vztah není ideální a žádný partner nebude schopný uspokojit všechny vaše potřeby. I jako zadaný kluk budete potřebovat přátele a vlastní zájmy. Budete-li chtít se svým přítelem dělat úplně vše a přestanete se zajímat o cokoliv jiného, určitě vám takový vztah dlouho nevydrží.

7. Nedokážete být monogamní

Třeba je to až takto jednoduché a monogamie zkrátka není pro vás.

Titulní foto: 

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

7 názorů ke článku

05. 08. 2018 v 11:39Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Protože jste d***a....
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 08. 2018 v 12:36Off-line Morrison66  (31/176/72)
Kecy
07. 08. 2018 v 06:51On-line Richard33  (45/185/81)
Ti co nejsou vzyahový typy vztah maj, ti co ho chěj, ho nemaj :)... aneb odříkaného chleba největší krajíc :)
11. 06. 2019 v 02:34Off-line Ozvien  (73/-/-)
íčko prosimtě a kde je psáno že Červenka je gay. Při troše fantazie je všechno moižné.
01. 01. 2020 v 16:24Off-line Mikaela  (49/176/60)
Jde to řešit s grácii jako u běžného vztahu. Je dobré si položit otázku je opravdu ten práví. Kdo bude mít dominantní postavení . Je to v kostce jednoduché . Jsem sice trans a měla jsem několik nabídek že...ale hold je lepší si ho otestovat. Když mu řeknu jedu do Prahy na jednu kliniku mohl bys my dělat gardé? Další věc je jak se zachová a co ho prozradí. Já si třeba nevzpomínám že by si vzal na mne mobil a kde bych se sním pak měla nahánět když je vůl a neudělal to. Je schopný se mnou jít přímo do ordinace?
Nebo se mu rozklepali kolena hrdinovy . Já zatím na tomhle testu narazila jen na blbce takže už víte jak na to? Hrdinové?
08. 10. 2020 v 00:53Off-line FRANTA48  (58/-/-)
mám přítele už 6 let a je to báječný život ale tady když někdy čtu profily tak je víc než jisté že jsem měl asi obrovské štěstí že jsem potkal kluka s srdíčkem na pravém místě a to je mezi námi 30 let rozdíl
17. 11. 2021 v 07:09Off-line Waioleta  (50/-/-)
No co i pes je člen rodiny a to 12 let
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload