Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nová kolekce Levi's Pride 2021 podporuje empatii, lásku, porozumění a optimismus

V rámci Gay Pride 2021 chce Levi's podpořit empatii a inkluzi – nová inspirativní kolekce Pride oslavuje komunitu LGBTQIA a zasazuje se za respekt k používání správných zájmen. Nese název „All Pronouns. All Love.“ a představuje příběhy velké lásky, porozumění a optimismu.

Kolekce Levi's Pride 2021, vytvořená jako milostné psaníčko komunitě LGBTQIA, zahrnuje unisexovou řadu moderních stylů klasických kousků Levi's s novou duhovou grafikou, která je inspirovaná plápolající duhovou vlajkou čtvrti Castro v San Francisku.

K nejvýraznějším kouskům kolekce patří džíska Liberation Trucker Jacket ze světle modrého vyšisovaného denimu s duhovým panelem na zádech s nápisem „they/them, she/her, he/him, we“, denimové šortky s laclem Liberation Short-All, sepraný kousek s duhovými grafickými detaily na knoflících, přední a zadní nášivkou, nebo bílá plátěná kombinéza Liberation Jumpsuit na zádech holograficky potištěná všemi možnými zájmeny. A kolekci doplňují dvě trička, tílko, mikina a sportovní podprsenka s výrazným duhovým potiskem.

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

Foto: Levi's

100 % čistého výtěžku z prodeje kolekce půjde organizaci OutRight Action International, která usiluje o prosazování práv lidí LGBTQIA po celém světě a se kterou značka spolupracuje již třetím rokem.

Kampaň Levi's Pride 2021, ve které vystupuje pět osobností LGBTQIA z různých prostředí, je inspirovaná vyvíjejícím se kulturním dialogem o genderových osloveních a jejím cílem je osvětlit, jak zásadní je vnímat lidi tak, jak vnímáni chtějí být.

Od založení v roce 1853 prosazuje společnost Levi Strauss & Co. rovnost, začleňování a pokrok. Od integrace ve svých továrnách během padesátých let, ještě předtím, než federální vláda přijala zákon o desegregaci, po spolupráci na zrušení Návrhu č. 8, který v Kalifornii zakazoval homosexuální manželství, Levi's upřednostňoval principy před ziskem.

V roce 1992 byl Levi's první společností z žebříčku Fortune 500, která rozšířila zdravotní benefity také na partnery stejného pohlaví, a od té doby usilovně pomáhá prosazovat stejná práva a podmínky pro lidi LGBTQIA po celém světě.

Titulní foto: Levi's

Onload

4 názory ke článku

13. 06. 2021 v 16:10Off-line Mikaela  (49/176/60)
Mám rada džíns a dokázala bych si vybrat a jo tohle je hustý ale mám svůj vkus což sice patžřím mezi ležerní týpky ale myslím žeasi někdo z top modelu by stou vyzáži by vyšel ven
23. 06. 2021 v 08:01Off-line Jirkaj1981  (42/179/90)
No nevím , přesně tenhle tip módy nás až moc odlišuje a z toho může mít většinová společnost fóbii díky které nás nemusí úplně přijmout .
Určitě je fajn nějakým způsobem dat na jevo že jsme tací jací jsme , ale dávám přednost decentnosti , já mám na brašně duhový odznak a nosím náramek a i tak si toho lidí všimnou docela dost a u mladších ročníků to někdy vzbuzuje rozpaky které jsou docela i nepříjemný, tak si nechci ani představit jak bych vypadal kdybych si vzal něco z této módy :)
04. 09. 2021 v 18:09Off-line TomZnemecka  (39/-/-)
tvl co to je ?
12. 12. 2022 v 15:05Off-line Mikaela  (49/176/60)
Nic ve zlem ale když jsem viděla jak na Apolináři někdo odprezentoval retro tak nic ve zlém ale já tam byla jak ve zlém snu což můj styl byl ve stylu America a to v podáni lidi nad 10 000 a to byl dost velký rozdíl v jednání no z jednáním daným lékařem sme se shodli katastrofa což podávani hormonu vnitro žilně u slabyboduchých bych ani v nejmenším neschválila i když jde o d***lní politiku ala Weiss
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload