Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay starosta Matěj Hlavatý: „Chci manželství pro všechny, protože uznávám lidská práva“

Mladý starosta Matěj Hlavatý nemá rád, když se manželství gayů a leseb rozlišuje na levicové a pravicové téma. „Ty jsi levičák, protože chceš manželství pro všechny – ne, já chci manželství pro všechny, protože uznávám lidská práva, a je mi jedno, jestli to je levicový nebo pravicový téma,“ prozradil v pořadu Debatní deník Timofeje Kožuchova devětadvacetiletý starosta, který se netají tím, že je gay.

„Po dlouhé době jsem šel na Prague Pride, chci podporovat manželství pro všechny, chci si vzít svého přítele po osmi letech vztahu,“ přiznal v létě v rozhovoru pro iRozhlas.cz.

„Jsem člověk, který chce kvalitní zdravotnictví, aby bylo zdarma, chci aby bylo školství, zdarma a v dobré kvalitě, nejsem proti vzniku soukromých škol, nejsem proti tomu, když si někdo chce platit za nadstandardy, jsem pro to, aby lidé ve stáří žili důstojný život a neživořili, ale jsem také pro to, aby byl vyrovnaný rozpočet, země se nezadlužovala, aby byl otevřený trh a když někdo chce prodávat zlatý zpívající záchod, a najde dost lidí, kteří si ho chtějí koupit, tak ať si ho koupí, je to jejich svobodné rozhodnutí, já to nikomu nařizovat nechci,“ vysvětluje svoje politické postoje.

Matěj Hlavatý vstoupil do politiky ve svých 20 letech. V roce 2014 byl poprvé zvolen starostou obce Tetín v okrese Jičín, ve funkčním období stal se členem politického hnutí Starostové a nezávislí a v říjnu 2022 obhájil post starosty již potřetí.

Titulní foto: youtube.com

Onload

8 názorů ke článku

18. 11. 2023 v 16:56Off-line Mikaela  (49/176/60)
No ono to jde ale jak známo nikde to nikdo veřejně nerozmazáva. Protože ta nepřejícnost tu je a já zvlastní zkušenosti vím že díky těm to nechcu říkat co mě zlegalizovali mou dokumentaci i když jmeno mám v neutrálu a jsem oponentkou Weisse který mě sabotuje anechce pustit ke komisi
20. 11. 2023 v 17:28Off-line PalestinskyZid  (22/-/-)
Tento komentář byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy a urážet ostatní uživatele.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2023 v 13:30Off-line PalestinskyZid  (22/-/-)
Tento komentář byl smazán redakcí, protože porušoval Podmínky serveru. Je zakázáno používat vulgarismy a urážet ostatní uživatele.
29. 11. 2023 v 06:41Off-line Mikaela  (49/176/60)
No myslím spíš tebe protože co se děje v tomhle státě nepotřebuje žádný komentář
30. 11. 2023 v 16:44Off-line Louky  (44/186/98)
Myslím , že starosta , by měl mít reálné cíle . Ne se zviditeňovat tímto způsobem , a uzavírat tak cestu k narovnání stavu jaký teď je . Je přece hlavní , aby ty svazky byly právně na stejné úrovni , pokud není vůle , aby se to v obou případech jmenovalo manželství , tak to přece vůbec nevadí . myslím si , že už to dávno mohlo být , kdyby se na tomto tématu nejrůznější gayové , v nejrůznějších funkcích nebo postaveních , poze nezviditeňovali a nesbíraly , rádoby , nějaké společenské nebo politické body . Z stav jaký teď je , si může LGBT komunita sama . Je potřeba vycházet ze společenské situace jaká zrovna je . Gayum alesbám nikdo neubližije , já v tomto směru nemám problém . Co se týká postavení před úřady , nebo nějaké právní postavení , je něco jiného . Pokud budou představitelé trvat na tom , aby se to jmenovalo manželství , tak to nebude nikdy , lidi už jsou na tohle alergický , a když sliší manželství pro gaye a lesby , tak automaticky negují , obsah je vlastně ani nezajímá .
Je to smutné , pokud chce mít někdo stejnopohlavní vztah , tak si to musí složitě "ošéfovat" právně jinak . a ke to díky těmto nesmyslným snahám .
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
04. 12. 2023 v 21:08Off-line Analnicek  (22/179/80)
Kožuchov je fakt k****n. Nemůžu ho vystát. Chová se jak namyšlené Goebbelsovo děcko.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
18. 12. 2023 v 14:04Off-line DivnejKlucik  (103/-/-)
To víš análníčku, bezcennej pseudointelektuální mindráček z Ruska, kterýho chtěli na Slovensku kastrovat a teď dělá osvětu ohledně nebinárních autistů jako je třeba DoDo.
Dnešní adolescenti to milujou, čím jsi arogantnější a bezcennější lidská bytost, tím víc pro ně budeš vzorem a víc peněz svýho fotra ti pošlou na nájem.
Je škoda že naše země funguje jako útočiště pro mentálně narušený lidi kteří tady dělají “osvětu.”
To že tenhle východní potrat měl spolupráci s ministerstvem školství je jen z mnoha důkazů jak jde naše republika do hoven.
Extrémista a lobbista nebinárních autistů, podporovatel cenzury kterej začal brečet ohledně “cancel culture” když s ním zrušilo ministerstvo spolupráci po tom co rodičům říkal že jim prcá mámu.
Ten kdo je fanouškem a podporovatelem tohohle potratu je pro mě podčlověk a bezmozek. Normální člověk musí vidět jak si sere do pusy a snaží se na svém extrémismu mít živnost a nemusel se vrátit mezi Čoboly který ho chtějí kastrovat. :)
Zdravím fanoušky Debatního deníku, díky lidem jako vy vzniklo slovo dekadence.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 02. 2024 v 15:28Off-line Mikaela  (49/176/60)
V dnešní době co si člověk neuděla sám jako by se nic nestalo i když tento týpek dal přednost známím akcím Z tak stále je vídět žeta část funguje a je každému u p***le kdo koho má v posteli
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload