Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Chorvatsko schválilo registrované partnerství. Gayové slaví!

Chorvatská vláda v úterý schválila zákon, který umožní uzavírat registrovaná partnerství osobám stejného pohlaví. Homosexuálním párům to tedy přinese většinu práv, co náleží v heterosexuálních manželstvích. Budou mít například dědické právo, možnost sociálních dávek či daňové výhody.

A to ještě v prosinci loňského roku homosexuální sňatky neprošly referendem, kdy proti zákonu hlasovaly dvě třetiny účastníků. Zákon začne platit od září. Adopce dětí homosexuálními páry však schválena nebyla. 

K registrovanému partnerství Chorvatům gratulujeme a přejeme brzké přijetí plnohodnotných homosexuálních sňatků!

Registrované partnerství: Vše, co jste chtěli vědět

Francie: 78% nárůst homofobních útoků po zlegalizování gay manželství

Průlom na Maltě: Povolení homosexuálních partnerství a adopce dětí

V Anglii a Walesu panuje růžová nálada. Ode dneška mohou gayové uzavírat sňatky

Nové Mexiko je 17. stát v USA, který povolil sňatky homosexuálů

Titulní foto: © Depositphotos.com/lisafx

Onload

4 názory ke článku

17. 07. 2014 v 11:12Off-line Someone89  (25/179/90)
Na Slovensku sa toho asi nedočkáme...
17. 07. 2014 v 13:52Off-line Matthewko  (28/182/85)
gay manželstvo áno aleadopcie nie myslým si že je to celkom zdravý postoj vziať si možem koho chcem ale nemám nárok na deti s chlapom ked nie som žena a biologia je chlap , žena , deti , tak sa druh rozmnožujeto že je niekto na rovanké pohlavie je síce bežný jav ale nemože tým pádom mať deti nie :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
17. 07. 2014 v 22:07Off-line Sense  (32/180/78)
Chorvatsko schválilo registrované partnerství? A my? My jsme v něm stále.
Tak kde je k***a ta svatba? Kde je k***a to manželství? S žádostí o ruku čekám jen kvůli tomu, protože nechci žádat o "registraci". -_- Trapas.
No jo, CZ / SK politika? Co jsme jako? NeoRusové? Nová, tichá éra diktatur a totalit. Dnes ještě nepřijde poučení. Ne, to ne. Budeme se dál chovat že se to netýkalo našich prarodičů a rodičů.
Nedovedu si představit, že bych měl dítě. Rád je hlídám, rozmazluju, zvlášť svého malého synovce(4 měsíce), ale představa, že jsem svázán "rodinou" a ne svobodnou volbou že s tím člověkem chci být by mě zabila. Navíc děti můžu jen určitou dobu, stejně. :D Pak jsou na nervy.
Každopádně, Slováci? Pochlapte se a postavte se té demenci u Vás ve vládě a v lidu! Proboha, to tam chcete být pořád sto let za opicema a bát se projevit? Další slovní diktatura... :(
17. 07. 2014 v 22:51Off-line Someone89  (25/179/90)
Ako sa máme postaviť keď 4 milióny zatupnutých dôchodcov, zapredancov a zaľúbencov volí Smer, KDH a podobných *******, milión nezmení nič...a potom tu máme ešte holé hlavy, neonacistické (takzvaní nacionalisti) zelené tričká a Slovenská pospolitosť Mariána Kotlebu a iné....tento štát je jedna troska z 12. storočia a nič viac...registrované partnerstvá boli v parlamente naposledy zmienené v roku 2008 a to samozrejme neprešlo..a už dokonca vyšiel zákon o posilnení "tradičnej rodiny" a týmto sa zakázali do budúcna "gay manželstvá". hanbím sa za to, kde to žijem...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload