Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Slovensko: Věřící demonstrovali proti Duhovému Pridu 2012

Skupinka asi padesáti věřících Slováků přišla demonstrovat proti pochodu homosexuálůDuhový Pride 2012“ (Dúhový PRIDE Bratislava) v Bratislavě. Zaznívaly věty typu „homosexuálům nabízíme naději a uzdravení“. Paradoxem na celém pochodu je, že proti homosexuálům vystupovali ti, kteří mají běžně „plná ústa“ o víře a lásce ke svým bližním. Aneb skutek utek.

Hlavní organizátor Jozef Dupkala je striktně proti registrovanému partnerství a adopci dětí. Podle deníku sme.sk měl říct, že homosexuální způsob žití je jeden z nejtěžších hříchů, proto jej také Bůh nazval ohavností.

A dodal, že za takové páchání hříchu je homosexuálům souzeno věčné peklo. Nakonec uvedl, že není proti homosexuálům, ale proti tomu, aby se tento hřích veřejně prezentoval.

Proč to dělají?

Snad jen Bůh ví, proč demonstranti brání homosexuálům ve štěstí. Pouhá slova této hrstky demonstrujících jsou pro společnost mnohem více nebezpečná, než registrované partnerství, které nikoho neomezuje, a naopak dělá lidi šťastnějšími a spokojenějšími. Toto by si měli všichni rádoby aktivisté uvědomit.

Registrované partnerství: seznam matrik a matričních úřadů v ČR

Registrované partnerství: Vše, co jste chtěli vědět

Prakticky máme dvě možnosti: Buď se s těmito názory vrátíme o desítky let zpět, anebo se naopak posuneme ke zdravé moderní společnosti, která nemá s vnímáním gayů problémy. My navrhujeme tu druhou možnost.

Američtí gayové čím dál častěji adoptují děti, v Česku to je nemožné

Foto: gpaumier, Flickr, Creative Commons, Zdroj: bratislava.sme.sk

Onload

4 názory ke článku

28. 05. 2012 v 11:53Off-line Vivien  (30/187/78)
Na některé tyto ,,kecy,, jsou dobré odpovědi ve filmu Modlitby za Bobbyho ( http://www.youtube.com/watch?… ) myslim tím ty s náboženským podtextem :)
31. 05. 2012 v 15:02Off-line Liveles  (31/177/74)
Ano, tento film také podporuji... a hlavně doporučuji ho spatřit všem věřícím lidem, ale i nevěřícím...:-) Hold člověk zmanipulovaný svou vírou, který čte z Bible jen výňatky, které se mu hodí, teda pokud ji vůbec čte...:D:D:D
16. 05. 2013 v 19:10Off-line Tomicek  (26/174/64)
křesťané jsou vedle jak ta jedle... o Bohu ví ledatak hovno! :-D kážou vodu a pijí víno.. njn... to je jim podobné... jde pouze o sektářství a manipulaci lidmi...
06. 06. 2018 v 14:04Off-line Iberit  (43/186/100)
Hovno je komu potom kdo s kým dospělým š**á. Radši ať řeší pedofilní faráře.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload