Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Michal Bogdan: Chlap musí být vtipný, skromný a starostlivý

Michal Bogdan je náhradník za původního soutěžícího Víta Tomana, který byl ze soutěže GAYMAN 2015 vyloučen. Prozradil, jak vnímá nejhorší a nejlepší vlastnosti a co považuje za svůj největší handicap v probíhajícím ročníku soutěže krásy.  

Michale, jaké jsou tvé pocity, jako finalisty GAYMANa 2015?

Ze začátku jsem byl z toho trochu nervózní. Poté co byla moje finálová fotka zveřejněna na Facebooku a viděl jsem podporu přátel (většinou heterosexuálů), tak jsem dostal větší odvahu v soutěži dál pokračovat. Bohužel, zatím jsem neměl možnost poznat všechny finalisty. Proto se těším na květnové soustředění. Kluci mi zatím připadají velmi sympatičtí. Jsem rád, že mám proti sobě kvalitní konkurenci.

Foto: TZ

Jsi finalista, který se do soutěže dostal jako náhradník, myslíš si, že je to výhoda či nevýhoda?

Nemám pocit, že by mě toto nějak diskriminovalo. Soutěž nebyla ještě tak rozjetá a organizátorům se to podařilo profesionálně vyřešit.

Ty jsi byl přihlášený do soutěže, že tě pořadatelé oslovili, nebo tě odchytli někde na ulici či v klubu a nabídli ti finále?

Do soutěže jsem se přihlásil pomocí dotazníku, na který jsem náhodou narazil na webových stránkách. Do několika dnů se mi ozvali organizátoři s nabídkou „Divoké karty“ na což jsem, po delším váhání, přistoupil.

Co by si rád vzkázal Dominiku Machotkovi, který se do soutěže přihlásil jako Vít Toman, poté údajně okradl úřadujícího GAYMANa Daniela Fröhlicha a byl vyhozen ze soutěže? Díky němu jsi vlastně ve finále.

„Díky Domčo, že díky tobě prožiju tento rok plný zkušeností a s krásnými lidmi.“ – v podstatě mě tento člověk nezajímá a nemám mu co říct.

Foto: TZ

Hodně našich čtenářů bude určitě něco zajímat z tvého soukromí. Jsi zadaný?

Momentálně mám na blízku jednoho člověka, ale náš vztah je ještě v plenkách, proto bych to nerad nějak dál rozebíral.

Jaký to musí být chlap, aby tě ulovil?

Musí to být chlap, jak správně uvádíte v otázce. Vtipný, skromný a starostlivý. A důležité jsou pro mě oči. Hlavně na modré jsem ujetý.

Co pro tebe znamená „Sex na jednu noc“?

Nedávno mě jeden kamarád pobavil hláškou: „Ještě že ten sex je zadarmo“. Ale jak jsem se zmínil před chvílí, pokud chci vytvořit smysluplný vztah tak tyto radosti nepřipadají v úvahu.

Foto: TZ

Máte před soustředěním, těšíš se víc na něj či již přímo na finále?

Před finálovým večerem je ještě celé jaro a léto, takže to zatím neřeším. Hodně se těším na soustředění a to proto, že uvidím své soupeře, které jsem doteď nepoznal. Tedy vyjma Ládika, se kterým jsem se měl možnost seznámit v Liberci při podepisování formalit.

Co by si o sobě prozradil sám?

Narodil jsem se ve znamení štíra, a ačkoli na horoskopy moc nedám, tak mě charakteristika tohoto znamení dosti vystihuje. Nesnažím se být za každou cenu středem pozornosti, ale rád si počkám na tu správnou příležitost, kdy mohu „zazářit“. Mám hodně přátel, ale těch opravdových jen pár. U nich mám jistotu, že i když zrovna nemám den tak za mnou budou stát. I díky nim jsem se do této soutěže odhodlal. Mezi GLBT komunitou moc takových kamarádů nemám, ale neberu to jako nevýhodu. Vždycky je pro mě nejdůležitější, jaký je člověk uvnitř, než jestli je černej nebo teplej.

Foto: TZ

Co je tvá nejlepší a nejhorší vlastnost?

Nerozlišuji dobré a špatné vlastnosti. Každá vlastnost má své pro i proti. Jsem hodně starostlivý, zejména co se mé rodiny týče. Lenost je má horší stránka, i když ta se dá také dobře využít. Věc, kterou na sobě nemám rád je, že neumím cizí jazyky. To beru jako dost velký handicap.

Proč právě GAYMAN? Co tě zaujalo právě na této soutěži?

Zaujala mě především kvalita minulých ročníků. Doufám, že jí s kluky letos posunem ještě dál.

Titulní foto: TZ

Onload

7 názorů ke článku

28. 03. 2015 v 14:33Off-line Colombo  (102/192/90)
Ano, vtipný, skromný, starostlivý, tyto vlastnosti též uznávám. Michal má u mě palce nahoru, konečně někdo v pohodě, i jeho "zpověď" dává smysl.
28. 03. 2015 v 16:28Off-line CH.a.r.m.i.n.g  (33/172/56)
Whoooa, sexy rexy:p
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 03. 2015 v 06:47Off-line Ent  (50/183/100)
nejhezčí z nich a byl jako náhradník? navic to evidentně má v hlavě srovnané,rovnou mu tu výhru předejte :-)
29. 03. 2015 v 09:16Off-line Frankie19  (27/185/69)
Jako neřikám nic no... fešák dost :)
29. 03. 2015 v 14:58Off-line Harpli  (39/175/75)
takový jsou super
29. 03. 2015 v 21:42Off-line 07fernet  (61/-/-)
no fešák je to ,,,chalanisko jeden,
04. 08. 2015 v 10:12Off-line Klasik76  (41/174/-)
soustředění na soutěž Gayman, co tam tak mohli dělat:)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload