Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jiří Ambrož: Homosexuálové by se měli přestat schovávat a tajit svoji orientaci

Narodil jsem se tím, čím jsem se narodil. Narodil jsem se jako gay,“ říká Jiří Ambrož, který uspěl se svým partnerem u ústavního soudu a společně tak nyní mají rodičovská práva ke svému synovi.

„Proč já jako občan České republiky bych měl mít jiná práva než můj heterosexuální soused?“ ptá se a dodává, že si před narozením neměl možnost vybrat svoji orientaci.

„Negativní názory proti gayům jsou kvůli nevzdělanosti a proto, že lidé žádné gaye neznají,“ dodává. Kdyby se dle něj homosexuálové neschovávali a netajili to o osobě, každý heterosexuál by zjistil, že má ve svém okolí nějakého homosexuála – bratrance, strýce, tetu, souseda atp. Díky tomu by si na něj mohli daní jedinci vytvořit názor, ztotožnit se s ním a přestali by se tak homosexuálů bát.

Přelomový krok: Český Ústavní soud uznal rodičovství dvou gayů

Titulní foto: video.aktualne.cz

Onload

7 názorů ke článku

31. 07. 2017 v 13:52Off-line Densiel  (26/171/66)
Souhlasím, kdyby se teď větší většina přiznala tak by pak všichni zjistily, že u sebe nějakého gaye či lesbu mají. Jenže když se přizná jen jeden (třeba ve třídě) tak je to stejně na nic.
01. 08. 2017 v 03:24Off-line Steve.D  (49/185/129)
Densieli, někde se začít musí, i když je to těžký. Nemůžeme čekat až se rozhodnou všichni.
01. 08. 2017 v 09:42Off-line Vlado2  (61/180/80)
Podíval jsem se na rozhovor s panem Ambrožem. Jedná se bezesporu o chytrého pána, kterého rozhodně nelze podezírat s homosexuálního aktivismu. Ale již dvacet let se trvale pohybuje mimo ČR, čemuž odpovídají jeho názory i pohled na danou problematiku. Uskutečnění většiny z nich je za současné konstelace u nás nereálné. Navíc není pravdou, že „...Negativní názory proti gayům jsou kvůli nevzdělanosti a proto, že lidé žádné gaye neznají...“
Tisk i televize lidem dnes a denně představují zcela konkrétní homosexuály, z nichž většina jsou naprostí exoti. Bulvár se musí nějak živit. Stejně tak jsme celkem podrobně informováni o některých (zcela zcestných) nápadech některých aktivistů, kteří si na gayích pouze přihřívají svoji polívčičku. A když si k tomu přidáme i nějakou potrhlou "buznu" okresního formátu, profláklou v širokém okolí, tak se nelze divit, že většina gayů s informací o své orientaci na veřejnost zrovna nespěchá.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
02. 08. 2017 v 23:39Off-line GayTomBoy  (42/179/63)
Já to říkám pořád. Za co se stydí. Že jsme teplý? No a co. Mě to vyhovuje být teplý. "Aspoň mě je v zimě teplo". :-) Mě gayové moc pomohli,když sem zůstal sám na ulici. A nic za to nechtěli. měl sem kde složit hlavu a důkladnou hygienu a obleční. Vypadal sem jako spořádaný člověk. A moc bych jim chtěl poděkovat.Díky Marťo a Petře. Jste moc super chlapy. Mám vás rád. A vím, že i Adopce Gayů by měli povolit.
Tak se nestyďte a netajte svoji orientaci. Jsme přece taky lidi. Já sem se narodil a zemřu jako Gay. A jsem na to hrdý, že jsem Gay. A co si o mě říkájí Heterosexuálové mě vůbec nesere. :-).
Například: Vystoupil jsem z vlaku a ve vestibulu pět heterosexuálních kluků řeklo. Á buzerant. Přišel jsem k ním a řekl jsem jest-li májí nějaký problém a jest-li mají ten nějaký problém tak, ať si ho vyřeší. A dodal jsem. A vyližte mě p***l do sucha. A pokuď se vám to povede, tak se nechám přeorientovat. Dodal jsem A v klidu jsem odešel. Ti pěkně čuměli na sebe.
17. 12. 2017 v 18:53Off-line Iberit  (43/186/100)
Mě je to šumák kdo to o mě ví. Kdo s tím má problém,tak ať mě jde žalovat na policii za homosexualitu mezi dospělými.
15. 06. 2020 v 17:03Off-line Mikaela  (49/176/60)
Pak by mě zajimalo proč ten zákoník je stále v šupliku a nejde na přepracovnání přimo do sněmovny? A dotaz na dotyčného každy kdo vživotě zažil korupci u soudu vý že zákonik o výživné jak ho preferují Hamaček z Malačovou jde zneužít tedy dojde o k neoprávněnému vymáhaní bez toho aniž by drahé soudy nějak zbavili nad tím že jedna strana má vše v pořádku ale druhá strana jak známo v tohle státě zneužívá své postavení tohle nikdy nebrala v úvahu takže se připravte na žaloby jak vůči státu tak i justici proto bych byla rada ,aby ten to zákonik byl smetený ze stolu. Nedivím se že i sama opozice varuje oprávněně že to nebude zadarmo a my poškození budem po státu požadovat do tvrdá náhrada za jejich korupční jednání s tím že ty finance pujdou tam kam mají jít a nezletili nebudou do budoucna trpět za ostudu že český stát neni dobrý hospodář jak to poukazuje Brusel a mají pravdu
08. 03. 2021 v 16:19Off-line Mikaela  (49/176/60)
Je to sice hezké ale pokud má být rodina kompletní tak byrokraticky
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload