Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Herečka Anna Geislerová: „Držím palce, aby poslanci povolili manželství pro gaye a lesby“

„Já bych chtěla vyjádřit svoji podporu pro komunitu gayů a lesbiček, a moji naprostou podporu pro možnost, aby mohli uzavírat manželství. Jsem překvapená, když jsem zjistila, že to stále nejde. Překvapuje mě, že v roce 2018, tady uprostřed Evropy, kde se chceme tvářit, jakože jsme v tom světě, takže to u nás nefunguje,“ říká herečka Anna Geslerová na podporu kampaně Jsme fér.

A dále pokračuje: „Chci, aby se nebránilo lidem, kteří jsou normálními občany tohoto státu, aby se jim nebránilo v tom, aby se chovali zodpovědně. A to sice, aby se mohli zodpovědně starat o svoje děti, o svůj vztah, prostě aby mohli uzavřít manželství a tím potvrdili, že jsou legitimní partneři a přebrali za něj zodpovědnost.“

„Nevím, z jakého titulu jim to není umožněno a proč vůbec by se měl stát stavět k této věci negativně. A jestli proti tomu něco namítají třeba církve, tak by si měli vzít zrcátko a podívat se do svých vlastních řad, protože tam se děje něco, co se léty prokazuje jaké velice špatné, a škodlivé. A to bychom naopak měli zakázat,“ říká herečka, která je držitelkou tří Českých lvů pro nejlepší herečku v hlavní roli a dalších dvou pro nejlepší herečku ve vedlejší roli.

„Budu držet palce, aby hlasování, které bude 31. 10. 2018 nyní v Poslanecké sněmovně, aby to už prošlo, a abychom mohli být tady na sebe pyšní,“ dodává.

Poslanecká sněmovna bude 31. října projednávat zákon o manželství pro gaye a lesby!

Poslankyně Radka Maxová: „Doufám, že novela na uzákonění manželství pro gaye a lesby projde“

Titulní foto: facebook.com

Onload

3 názory ke článku

31. 10. 2018 v 11:18Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Taková arogantní p**a. Každý kdo s ní měl možnost pracovat o ní mluví jako o svinský mrše a věřím že k tomu jsou dobré důvody. Měla zůstat u pana izidéra a nestrkat nos do problémů kterým nerozumí.
31. 10. 2018 v 18:05On-line Snilek  (27/190/70)
Dobře Aničko, píšu si plus.
25. 07. 2023 v 11:00Off-line Ahoy  (102/177/77)
Fér ? okrást každého důchjodce o 300 tisíc ? je fér ? :D 1000Kč x 12 měsíců x dejmetomu 25 a více let ! to je strašně vláda fér :D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload