Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 přiznání gayů: Můj první kluk byl heterák

První vztahy jsou málokdy vztahy na celý život, ale můžete v nich získat cenné zkušenosti do života, ať už jde o první zkušenosti se sexem nebo s překonáním prvního rozchodu. Stejně tak jak se některým holkám povede mít svůj první vztah s gayem, tak některým gayům se povede prožít svůj první vztah s heterosexuálem. Přečtěte si přiznání pěti z nich.

1. Čekání na rozvod

Dneska si už nejsem jistý, jestli jsme spolu vůbec chodili, protože naše schůzky se skládaly hlavně ze setkání u něho doma a dneska bych to už označil spíš za kamarádství s výhodami, protože jsme se nikdy nebavili o společné budoucnosti ani nevystupovali veřejně jako pár. Po pár měsících mi řekl, že chce chodit s holkou a že se dokonce s jednou vídá, ale že spolu nemůžou nic mít, protože je vdaná a čekají, dokud nedojde k rozvodu. V první chvíli jsem byl docela v šoku a smutný, ale nabídl mi, že dokud s tou holkou nezačne oficiálně chodit, tak se můžeme dál vídat a užívat si nezávazně. Na další pokus o vztah jsem tenkrát neměl ani pomyšlení, takže jsem souhlasil.

2. Rozhodování

Seznámil jsem se super klukem, začali jsme se vídat a měl jsem pocit, že je vše na dobré cestě. Když jsem se ho po měsíci zeptal, jestli teda spolu chodíme, odpověděl mi, že se vídá ještě s nějakou holkou a že se mezi námi rozhoduje, ale že zatím víc faktorů hraje v můj prospěch. Od té chvíle jsem ho kompletně ignoroval, protože jsem se odmítal ponižovat a soutěžit s nějakou holkou o přízeň kluka, který očividně nevěděl, co chce. Nejvtipnější na tom bylo, že mi psal další a další zprávy a vůbec nechápal, co udělal špatně.

3. Hodný syn

První pochybnosti o našem vztahu jsem začal mít již ve chvíli, kdy se mi svěřil, že se se svou orientací nehodlá svěřovat ani rodičům, ani kamarádům. Hodně jsem v tom vztahu trpěl, protože jsme spolu pomalu nemohli nikam jít a na veřejnosti se ke mně choval vždy odtažitě. Když mi nakonec oznámil, že si chce najít holku, protože takový vztah by mu schválili i rodiče a kamarádi, byl jsem z toho dost smutný, ale zároveň se mi ulevilo, že je konec s tímto skrýváním.

4. Děti

Můj první kluk byl nejmladší ze tří sourozenců – měl dvě o dost starší sestry, které už byly vdané a měly vlastní děti. Chodili jsme spolu celý poslední ročník střední školy. Až před odchodem na vysokou mi řekl, že chce náš vztah ukončit, protože ví, že stejně jako jeho sestry touží po dětech a že ty mu já nikdy nemůžu dát. Samozřejmě mi to přišlo nefér, protože od začátku našeho vztahu bylo jasné, že k tomu nikdy nedojde. S odstupem času ale chápu, že když chce někdo děti, nemá moc na vybranou.

5. Podvedl mě s holkou

Odjakživa mi bylo jasné, že nechci chodit s bisexuálem. Udělal jsem ale tu chybu, že jsem si to napsal přímo na profil. Můj první přítel se tvářil, že je výlučně gay, takže když jsem ho přistihl s holkou, tak to byl opravdový šok. Dnes bych řekl, že je heterosexuál, protože v posledních letech chodil jen s holkami.

Titulní foto: © Depositphotos.com/olly18

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

10 názorů ke článku

10. 12. 2018 v 05:05Off-line Stefo  (35/168/66)
Hriešný boh sexu zase perli slova. :D Som zvedavý koľko zbalil heterakov za peniaze pre gay porno web redtube.
10. 12. 2018 v 13:24Off-line Igni  (36/192/130)
4. je dneska uz nesmysl. Je vic, co nas chce deti, ale rozhodne bych kvuli tomu nezil se zenou, bylo by to trapeni pro oba. A jde to zaridit jinak.

Ale jinak clanek kvalit pana Cervenky, jako vzdy pobavil :D
10. 12. 2018 v 18:47Off-line Prisnetajne  (34/175/69)
Jak jako zaridit? Dite vznikne pohlavnim stykem muze a zeny...
A muz a muz nebo zena a zena to dite proste mit nemuzou :D tak haky pak zarizovani
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 12. 2018 v 19:04Off-line Colombo  (103/192/90)
Už tu dlouho neperlil, Honzík jeden :)
10. 12. 2018 v 22:47Off-line Stefo  (35/168/66)
prisnetajne... jednoducho by to nejaka žena odnosila bez zaväzkov, zrejme umelym oplodnením spermií od gaya, čo chce dieťa.
11. 12. 2018 v 13:25Off-line I8051  (53/184/97)
Paneboze .. proc? :-)
11. 12. 2018 v 16:50Off-line Stefo  (35/168/66)
i8051: čo ty vieš? Možno nejaký gay pozna nejaku ženu " kamošku", čo by umelé oplodnenie podstupila a odnosila dieťa.
11. 12. 2018 v 17:08Off-line I8051  (53/184/97)
Stefo, nereaguju na tebe, ale na clanek. Kdybych reagoval na tebe, napisu to tam :-)
15. 12. 2018 v 14:10Off-line Tycz  (44/180/72)
***Pánové, dnes už je více mladíků schopných dívku či ženu přírodně, tedy přirozeně, oplodnit jen proto, že chtějí pak takového porozeného potomka vychovávat se svým partnerem - tedy dál už bez ženy. I takové rodinky by mohly být a jsou většinou velmi pečlivé a schopny skvělé výchovy dítěte/dětí.

***Obrovským problémem ale přesto dál zůstávají matky těch poskytnutých či původně prodaných potomků! Často by chtěly své dítě alespoň vidět, nebo je mít na pár dní či týdnů u sebe. I tohle je totiž příroda. A potomek odtržený od mámy nebývá vždycky jen hodný.
***Vynořuje se pak spousta "záseků" komunikace, nevědomí, úvah ženy, zda si dítě zpět přisvojit nebo se na ně jen chodit dívat... Ženy nebývají tak cynické, aby se snadno odpojovaly od svého malého potomka. Psychika se pochopitelně klátí jak u ženy, tak i u dítěte - hlavně kolem desátého roku věku, mnohdy i dříve. Dítko už toho hodně ví, slyší a kouká. Vefinále např. chlapci vůbec nevadí, že může mít např. dva tatínky, to je fakt. Ale taky chce mít i maminku, protože ji mají většinou i ostatní kamarádi či kamarádky.

***U podobných strastí se tu taky jeví již více tolerované partnerství ženy se ženou, neboť si už dosti běžně zajišťují zamražené sperma ze spermobank od mužů neznámých. Takoví, většinou mladí dárci si mnohdy rádi oddechnou, že se nemusí starat o žádné děcko.
***No i takoví lidé jsou...
MUDr. Macej Tycz sg
26. 02. 2022 v 12:21Off-line PlayBoy  (27/178/70)
Svet gayov je vačšinou len o klamstve.Tým štastnejším to vydrží možno roky,tým menej štastným mesiace,ale to je všetko.Sme spolu len do chvíle,dokým nám to vyhovuje a hotovo.Chlap má úplne iné pudy,ako žena,nieje ten,čo je vyslovene zameraný na vztah a spoločnú budúcnosť.Keby som sa v živote sústredil len na to,aby som mal chalana na celý život,tak by som bol teraz na 100% sám.Naštastie som sa uvadomil a mám priatelku a aj ked ma to láka k chalanom (sexuálne,úlet),tak viem,že vztah so žiadnym chalanom nemá význam.Celý čas vo vztahu s chalanom by som len čakal,kým sa mi stane podobná zrada.A nemusel by ma podviest so ženou,ale aj s chalanom,je to úplne jedno.Uvadomme si,že vačšina ludí je posratá sa aj stretnúť 1 krát a nie byť vo vztahu.To je scifi
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload