Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Třetí queer ples v Praze pod záštitou pirátského primátora Hřiba bude moderovat Iva Pazderková

První březnový pátek roku 2019 od 19:00 se v Praze uskuteční třetí ročník plesu určeného LGBT+ lidem a jejich přátelům. Spolek STUD, který ples Queer Ball organizuje, tak navazuje na úspěšnou tradici akce pořádané již šest let v Brně a dva roky v Praze s cílem oživit pražskou společenskou a kulturní queer scénu plesem, který si každý návštěvník může užít se svým partnerem či partnerkou bez ostychu a předsudků.

 „V roce 2017 jsme v Praze založili tradici plesu určeného speciálně pro lesby, gaye, bisexuály, transsexuály a jejich přátele. Jsme moc rádi, že se o Queer Ball v Praze je každý rok větší a větší zájem a návštěvnost plesu se zvyšuje,“ říká Marek Christ z organizačního týmu.

Foto: Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Téma večera i noci: Za maskou!

Organizátoři se rozhodli, že letošní Queer Ball bude nést podtitul „Behind the Mask“. Znamená to, že návštěvníci budou moci zapojit svou fantazii a inspirovat se při výběru plesového outfitu také doplňky s maskou nebo škraboškou, které budou na tomto plese hrát hlavní roli. Organizátoři se při volbě tohoto tématu inspirovali v Benátkách a věří, že tento karneval různorodých masek a kostýmů bude pestrým zpestřením této akce.

„Každý náš ples má své téma, pokračujeme v tradičním pojetí Queer Ballu, které se osvědčilo v minulých letech. Věříme, že návštěvníci budou opět šikovní a kreativní a dokážou svůj outfit a doplňky k němu dokonale sladit,“ doplňuje Marek Christ.

V klubu na Vinohradské ulici v centru metropole budou moci návštěvníci protancovat na parketu celý večer, během kterého pro ně bude připravený doprovodný program, jehož součástí bude tombola nebo taneční a umělecké vystoupení.

Hosty budou po celý večer provázet hudebníci kapely Eremy a moderátorka Iva Pazderková, kterou mohou návštěvníci znát ze série stand-up komedií televize HBO Na stojáka, divadla, filmu a v neposlední řadě také pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas.

Foto: Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Foto: Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Večer zahájí pražský primátor Zdeněk Hřib z Pirátské strany

Záštitu nad plesem převzal pirátský primátor hlavního města Zdeněk Hřib, který svým slavnostním proslovem akci zahájí.

 „Už teď se těšíme na všechny návštěvníky třetího pražského Queer Ballu a doufáme, že ples bude ještě větší a zábavnější než oba dva předchozí,“ dodává na závěr Marek Christ.

Prodej vstupenek probíhá na webu queerball.cz a v současné době již je prodána více než polovina vstupenek.

Titulní foto: Ľuboš Šanoba, Queer Ball

Onload

1 názor ke článku

24. 01. 2019 v 18:53Off-line Colombo  (103/192/90)
Dva tančící muži vypadají poněkud komicky.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload